FAQ – Usein kysytyt kysymykset

Kysymykset koulutuksista ja kouluttajista

Mitä eroa on erilaisilla NLP Practitioner koulutuksilla?

Äärettömän hyvä kysymys ja voimme vastata tähän siitä näkökulmasta mitä me teemme ja miksi koulutuksemme ovat suosittuja. Koulutuksemme perustuvat kouluttajan rautaiseen ammattitaitoon ja prosessin omaiseen opiskeluun. Koulutusten voima tulee myös ryhmästä, jossa opiskellaan yhdessä. 16 päivää on sijoitettu pidemmälle ajalle niin, että koulutusviikonloppujen väliin jää aikaa saada asioita mukaan omaan arkeen ja annamme tilaa myös kasvuprosessille. Ihmisen ekologia usein suojelee nin, että on mahdollista käsitellä tietty määrä muutoksia kerralla. Jokainen meistä on oma yksilönsä ja keskitymme vain siihen miten sinä voit olla paras versio itsestäsi.

Miten tiedän, että kouluttaja on ammattitaitoinen?

Kaikki True Hearts kouluttajat ovat käyneet True Heartsin oman kouluttajapolun. Joukkoomme pääsevät vain todelliset ammattilaiset. Reetta Vanhanen on yksi Suomen pisimpään NLP:tä kouluttaneita kouluttajia. Hän on myös säännöllisesti käynyt maailmalla päivittämässä taitojaa mm. Robert Diltsin ja Stephen Gilliganin opissa. Tuoden nämä opit True Heatsin omaan koulutusohjelmaan.

Mitä jos en pääse osallistumaan koulutukseen kaikkina koulutuspäivinä?

Pitkistä koulutuksista saa olla pois kaksi kokonaista päivää ja silti saat todistuksen koulutuksen päättyessä. Edellytämme kuitenkin että pääset osallistumaan koulutukseen sen aloituskerralla (1-3 pv, riippuen koulutuksen aikataulusta). Mikäli poissaoloja tulee useampi, tulee niitä korvata joko seuraavassa, omalla paikkakunnalla alkavassa tai toisella paikkakunnalla järjestettävässä True Heartsin koulutuksessa. Korvauspäivistä tulee aina keskustella etukäteen oman koulutusryhmän vastuukouluttajan kanssa.

Minkä kokoisia ovat koulutusryhmät?

Kaikkien sertifioitujen, pitkien NLP-koulutusten ryhmäkoko on max. 24 opiskelijaa/ryhmä. Ryhmissä on usein mukana myös NLP Associate Trainereita avustavina kouluttajina.

Miten toimin jos koulutus on jo täynnä ja haluan vielä mukaan?

Monet koulutuksemme myydään hyvissä ajoin täyteen ja olemme siitä äärettömän kiitollisia. Aina voi kysyä peruutuspaikkoja. Paras tapa tähän on tiedustella tilannetta info@truehearts.fi. Suosittelemme myös ilmoittautumaan koulutukseen hyvissä ajoin.

Mitä tarvitsen mukaan koulutukseen?

Ainoastaan avoimen ja oppivan mielen! Koulutusmateriaalit sisältyvät kaikkiin koulutuksiimme. Halutessasi voit ottaa mukaasi omat muistiinpanovälineet. Mahdollisista muista valmistautumisista tai huomioitavista asioista kerromme ilmoittautumisen yhteydessä. Tule sellaisena kuin olet. Vaatetus kannattaa olla sellainen missä sinä viihdyt ja voit rentoutua.

Mitä eroa on esim. NLP Practitionerilla ja NLPersonal Trainer koutuksella?

NLP Practitioner on sertifioitu koulutus, jonka sisällön Suomen NLP-yhdistys on määritellyt. Koulutus kesää 16 päivää ja täyttää nämä sisältövaatimukset. NLP Practitioner antaa välineitä oman kasvuun elämän joka osa-alueella. Se on myös oiva polku esimiestyön avuksi.
NLPersonal Trainer koulutuspolku hyödyntää NLP:n oppeja ja on suunniteltu erityisesti Personal Trainereille, liikunnan ohjaajille, fysioterapeuteille, ravintovalmentajille, toimintaterapeuteille ja ammattivalmentajille. Koulutus keskittyy jokaisen omaan kasvuun, mutta erityisesti antamaan mentaalisia työvälineitä kentälle, joka perinteisesti on keskittynyt hyvin paljon fyysiseen valmentamiseen ja faktatietoon.

Mitä eroa on NLP Practitioner 7 päivän ja 16 päivän koulutuksilla?

Suomessa on pääsääntöisesti tarjolla kahta erilaista NLP Practitioner koulutusta. Nämä kaksi koulutusta käsittävät useimmiten molemmat samat sisällöt. Seitsemän päivän koulutukset järjestetään usein yhden viikon aikana, kun taas 16 päivää on puoleen vuoteen sijoittuva pidempi prosessi. Jälleen kerran, sinä tiedä mikä sopii sinulle. Ei ole oikeaa tai väärää. Ei vastakkainasettelua meidän näkökulmastamme.

Oman kokemuksemme mukaan pitkässä koulutuksessa jää tilaa enemmän myös prosessille. Kenties pystyt vastaanottamaan enemmän asioita. Sillä lopulta opitulla tiedollisella tiedolla ei ole niinkään suuri merkitys, vaan sillä miten paljon pystyt näitä tietoja ja taitoja hyödyntämään omassa elämässäsi. Olemme huomanneet, että on hyödyllistä kun koulutusviikonloppujen väliin jää aikaa elää rauhassa myös sitä omaa arkea.

Käytännön ohjeet saapumiseen yms.

Missä koulutukset pidetään?

Pääkaupunkiseudun koulutukset pidetään True Heartsin uudistetuissa, rauhallisissa ja oppimista edistävissä koulutustiloissa Helsingin Malmilla, osoitteessa Malminkaari 5, 00700 Helsinki. Koulutustilat sijaitsevat Malmin juna-aseman välittömässä läheisyydessä, joten koulutuksiin on helppo saapua mistä suunnasta tahansa.

Katso sijainti kartalta tästä linkistä.

Muilla paikkakunnilla kuin Helsingissä pidettävien koulutusten paikka vaihtelee paikkakunnittain.

Voinko osallistua koulutukseen jos minulla on liikuntaeste?

Tervetuloa! Tule sellaisena kuin olet. Olethan meihin yhteydessä info@truehearts.fi, niin keksitään tähän tapa. Helsingin koulutustilamme ovat kolmannessa kerroksessa ja rakennuksessa on hissi. Rakennusta ei ole suunniteltu liikuntaesteettömäksi, mutta olemme aina löytäneet apua ja tapoja.

Mikäli tulet omalla autolla

Maksuton pysäköinti löytyy parkkihallista Malminkaaren ja Pikkalankadun risteyksestä, sekä Malmin Nova-ostoskeskuksesta, Citymarketin parkkihallin ylimmästä kerroksesta (sisäänkäynti malminkaarelta). Sisäpihallamme on muutamia parkkipaikkoja joissa pysäköinti max 2h (ja paikalla on innokkaita pysäköinninvalvojia). HUOM! Emme suosittele autoa jätettäväksi parkkihalliin yöksi, sillä olemme kuulleet että ilta- ja yöaikaan hallissa ilmenee satunnaista ilkivaltaa. Jos jätät autosi parkkiin päiväsaikaan, on tärkeä huolehtia että mahdollisesti autoon jäävät arvoesineet ovat pois näkyvistä.

Mikäli kuljet julkisilla

Paikallisjunat K, I ja N tulevat Helsingin keskustasta ja pohjoisesta päin Tikkurilasta Malmille. Malmilla nouse laiturin etelän-/Helsingin puoleisia rullaportaita ylös, olet sillan päällä. Jatka suoraan bussiterminaalin läpi (edelleen sillan päällä) kunnes tulet liikennevaloihin. Valoista yli ja käänny vasemmalle. Sillalta katsottuna tien toisella puolella oleva talo on jo talo jossa olemme. Kun ohitat pizzerian niin käänny portaisiin oikealle juuri ennen ravintola Tillikkaa. Portaat kaartuvat sisäpihalle. Kävele suoraan eteenpäin oville ja siitä sitten kolmanteen kerrokseen.

Tarkemmat reittitiedot paikallisliikenteestä voit katsoa Reittioppaasta.

Maksamiseen liittyvät asiat

Mitä jos mietin koulutuksen rahoitusta?

Unelmat on tehty toteutettaviksi. Voit ottaa meihin yhteyttä info@truehearts.fi ja kertoa tilanteesi ja toiveesi rahoituksesta. Olemme valmiita laskuttamaan esim. erissä, jotta saat toteutettua unelmasi. Yhdessä ja mahdollistaen.

Millaiset on True Heartsin maksukäytännöt?

Pitkissä koulutuksissa  (6 päivää tai enemmän)
NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Trainer, NLPT III ja NLPT Trainer laskutamme ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautumismaksun (400 € + alv 24 %), jonka myötä vahvistuu paikka koulutusryhmässä. Loppumaksu laskutetaan noin kuukautta ennen koulutuksen alkua.

Lyhyet koulutukset  ja workshopit  (alle 2 päivää) 
laskutetaan kokonaisuudessaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. Halutessasi voit maksaa koulutuksen maksuerissä, mainitsethan asiasta jo ilmoittautuessasi.

NLPT I (2 pv) ja II (3 pv) ja muut 2-5 päivää koulutukset
ilmoittautumismaksu, 150  €, sis. alv 24%, jonka myötä vahvistuu paikkasi koulutusryhmässä. Ilmoittautumismaksun osuus vähennetään koulutuksen kokonaisummasta loppulaskun yhteydessä, joka  laskutetaan  n. kuukautta ennen koulutuksen alkua. Voit myös maksaa koulutuksen yhdessä erässä.

Laskutuslisä
kaikista kirjaamistamme laskuista veloitamme laskutuslisän 9.30 € sis. alv 24%

Peruutusehdot

Kuluttajat

Jos ilmoittautuminen  peruuntuu

vähintään 45 vrk:tta  ennen koulutuksen alkua, palautamme maksetun ilmoittautumismaksun kokonaisuudessaan takaisin vähennettynä laskutuslisällä 9,30 €(sis.alv 24%)
45-15 vrk:tta ennen koulutuksen alkua pidätämme ilmoittautumismaksun + laskutuslisän
14  vrk koulutuksen alkamispäivään pidätämme koko koulutuksen hinnan sisältäen laskutuslisän.

Voit siirtää esteen sattuessa osallistumisesi veloituksetta seuraavaan vastaavaan koulutukseen.

Peruutustilanteissa ota yhteyttä info@truehearts.fi

Yritykset

Yritysten välisessä kaupassa noudatamme Suomen lakeja ja kauppa on sitova ilman peruutusaikaa kun ensimmäinen maksu (varausmaksu tai koko koulutus) on maksettu.
Mikäli osallistujalle tulisi ylivoimainen este osallistua koulutukseen, pyritään ensisijaisesti järjestämään paikka seuraavaan vastaavaan koulutukseen. Mikäli jostain perustellusta syystä peruutus on kuitenkin välttämätön, siitä neuvotellaan aina tapauskohtaisesti erikseen. Vähintään noudatamme kuluttajien peruutusehtoja.
Mikäli olet lähettämässä meille laskua:

Verkkolaskuosoite:
OpusCapita Group Oy – Itella  003727027094

True Hearts / Stolt Consulting Oy
Y-tunnus: 2702709-4

Sosiaalinen media

Miten löydän teidät sosiaalisesta mediasta?

Löydät meidät Facebookista, Instagramista ja YouTubesta nimellä True Hearts

@trueheartsfinland #truehearts 

Untitled design (67)