NLP Coach, Helsinki, 23. – 24.5.2018

Pvm: 23.05.2018 - 24.05.2018
Klo 9.30 - 17.00

NLP Coach – Syvennä coaching osaamistasi NLP:llä

Haluatko viedä coaching osaamisesi korkeammalle tasolle? Haluatko kehittää omaa osaamistasi ja itsetuntemustasi? Haluatko oppia lisää työkaluja, joiden avulla voit oivalluttaa valmennettaviasi ja tukea heitä tekemään itselleen sopivia muutoksia?

NLP:n avulla autat valmennettaviasi muuttamaan rajoittavia uskomuksia, pelkoja tai ehdollistuneita negatiivisia tunnekokemuksia- ja reaktioita. Koulutuksesta saat monenlaisia keinoja ja lähestymistapoja, joiden avulla voit tukea asiakastasi kulkemaan arvojensa suuntaisesti kohti tavoitteitaan.

On voimauttavaa saada asiakkailta palautetta siitä, miten he ovat omassa elämässään alkaneet soveltamaan oppimiansa NLP -taitoja ja hyötyneet niistä. Juuri tänään (26.3.2018) sain lukea kiitosviestin hopealle sijoittuneelta SM-tason urheilijalta: “Erityiskiitos vielä Tuulalle hyvästä mentaalikoutsauksesta! Kädet heiluen, vaikkakin hyvin flunssaisena, mentiin tänään kisoihin, ja ajattelutavan muutos toimi tänään loistavasti!”

NLP ja Coaching täydentävät hyvin toisiaan!

Ehkä olet jo kokenut coach tai vasta opettelemassa coachingin perusteita. Haluat auttaa asiakkaitasi saavuttamaan tavoitteensa ja janoat lisää tietoa sekä osaamista.

NLP:tä coacheille –koulutuksessa syvennät coaching osaamistasi ja opit hyödyntämään tehokkaita NLP-tekniikoita osana coaching työskentelyäsi. Tämä koulutus on sinulle, joka haluat oppia kuinka voit tukea asiakastasi tekemään vaikuttavia syvämuutoksia elämässään.

NLP on monien huippucoachien menestyksen salaisuus

Tässä koulutuksessa saat käyttöön tehokkaat NLP muutostekniikat ja osaamisen, joka on mallinnettu menestyneimmiltä terapeuteilta, valmentajilta, johtajilta ja muilta vuorovaikuttajilta, jotka saavat aikaan huipputuloksia.

Koulutuksessa opit, miten pääset parhaisiin tuloksiin, voit auttaa asiakastasi paremmin ja pääset syvälle, suoraan ytimeen. NLP:ssä käytetyt lähestymistavat ovat konkreettisia, toimivia, nopeita, tehokkaita, vaikuttavia, selkeyttäviä, hauskoja, yllättäviä ja asiakasta kunnioittavia. Ne kestävät kyseenalaistamisen ja luovat asiakkaalle mahdollisuuden kokea tasapainoa ja harmoniaa. Koulutuksessa vahvistetaan coachin roolia ja ymmärrystä coachin eettisyydestä.

NLP:tä coacheille – koulutuksen sisältö

Koulutuksessa opit useita eri työkaluja ja vaihtoehtoisia menetelmiä, joiden avulla coachingprosessi syvenee ja selkeytyy.

Koulutuksessa opit tunnistamaan ja hyödyntämään:
– taidot, joita käytät onnistuneessa asiakaskohtaamisessa
– ajattelutaitoja ja menetelmiä, joita taitavat vuorovaikuttajat ja coachit käyttävät
– asiakkaiden erilaisia motivaatiostrategioita
– useita konkreettisia tekniikoita ja vaihtoehtoisia työkaluja asiakkaan oivalluttamiseen
– ymmärrystä, missä ja kenellä valta ja vastuu on ja miten tilanteeseen voi vaikuttaa
– resurssit ja vahvuudet ja miten ne otetaan käyttöön
– mielen ja kehon viisautta ja niiden yhteistyön voimaa

Mitä hyödyn koulutuksesta?

– Saat lisää ymmärrystä ihmisten ajattelusta ja siitä, miten rakennamme kokemuksemme
– Ymmärryksen lisääntyessä osaat kuunnella ja huomioida asiakasta uudella tavalla
– Opit tiedostamaan ja tunnistamaan coachingprosessin kannalta oleellisia asioita ja saat runsaasti keinoja, miten voit auttaa asiakasta eteenpäin
– Opit taitoja, joilla kuski ja norsu (tietoinen ja ei-tietoinen mieli) oppivat toimimaan paremmin yhteistyössä
– Opit tekniikoita rajoittavien uskomuksien tunnistamiseen ja muuttamiseen
– Saat käyttöösi tunne-, näkökulma- ja analyysityökaluja, jotka ovat nopeita ja helppoja aivojen
oikeaan asentoon naksauttajia ja mainioita keinoja oivalluttamiseen
– Omien voimavarojen tunnistaminen ja käyttöönotto esim. Itsevarmuus, kärsivällisyys, luottamus, rakkaus, rohkeus, jämäkkyys, rentous, huumorintaju, rauhallisuus jne.
– Voit hyödyntää oppimiasi taitoja myös muualla elämässäsi

Koulutuksen rakenne:

Koulutus koostuu kolmesta moduulista:

1.Moduli: NLP:n perusteet coacheille, 23. – 24.5.2018, Helsinki

Ensimmäisessä moduulissa tutustutaan NLP:n perusteisiin ja miten voit hyödyntää niitä coachingprosessin aikana saaden entistä vaikuttavampia tuloksia yhdessä asiakkaan kanssa.

Tunnistat ja opit ajattelutaitoja ja konkreettisia menetelmiä, joita taitavat coachit ja vuorovaikuttajat käyttävät. Kahden päivän aikana tehdään harjoituksia, jotka lisäävät itsetuntemusta ja joita voit soveltaa coachingin lisäksi kaikilla elämän osa-alueilla.

2.Moduli: NLP -näkökulmia motivaatioon ja täydennystä työkalupakkiin, päivät 3 – 4, Helsinki

3.Moduli, NLP coachingin resurssina, päivät 5 – 6, Helsinki

Toisen ja kolmannen modulin ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Modulit myydään erikseen ja voit nyt ilmoittautua ensimmäiseen moduliin.

Kouluttaja

Tuula Masalin

NLP Trainer, Certified Business Coach, Social Panorama Consultant, Työyhteisövalmentaja ja -sovittelija, rentoutus- ja hypnoosiohjaaja, Mental Sport ja Mental Management -kouluttaja ja -valmentaja, koulutettu hieroja.

Tuulalla on pitkä ja monipuolinen kokemus asiakaspalvelusta eri toimialoilla ja vahva ammattitaito kouluttajana, valmentajana ja fasiílitaattorina. Tuulalle tärkeänä arvona on elää niin kuin opettaa. Valmentajana ja kouluttajana Tuula on läsnäoleva, intensiivinen ja intohimolla työhönsä suhtautuva laajan skaalan nainen räväkästä provocative coachista rauhalliseen ja tarkkailevaan kuuntelijaan.

”Kun mä katsoin ja kuuntelin sua, tuntui kuin olisin miellyttävästi uponnut siihen energiaan mitä sinusta virtaa. En muista koska olen viimeksi nähnyt ketään, joka olisi tehnyt minuun yhtä suurta vaikutusta ja vain olemalla oma itsensä. Sun energian käyttö on tasapainossa sen kanssa mitä sanot ja mitä haluat näyttää. Tunnut jotenkin valmiilta, täydeltä ja aidolta.” Anne Talvitie, Mental Sport-valmennuspäivän jälkeen.

Täältä voit ladata koulutuksen kattavamman esitteen (pdf): NLP Coach -koulutus, Tuula Masalin

Järjestämme myös maksuttoman NLP Coach intro -tutustumisillan Helsingissä 3.5.2018. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä

Ensimmäisen modulin hinta:

365,80 euroa (sis. alv 24%) / 1. moduli

Ilmoittautuminen ensimmäiseen moduliin on jo auennut. Kun ilmoittaudut ennen 23. huhtikuuta, saat 10% alennuksen. Ennakkotilaajan hinta on nyt siis 329,22€ (sis. alv).

Käytä ilmoittautuessasi alennuskoodia TRUEBIRD10 niin saat edun käyttöösi.

Täältä voit ilmoittautua mukaan!