NLP-Intro, Helsinki, 09.01.2018

Pvm: 09.01.2018
Klo 17.30 - 20.00

Tapahtumapaikka:
True Hearts koulutustilat, Helsinki
Malminkaari 5
00700 Helsinki

 

NLP-intro on maksuton tutustumis- ja johdantoilta kaikille jotka haluavat tietää, mitä NLP on ja miten se toimii, sekä saada kokemuksen ja kuvan siitä, mitä sillä voi tehdä.

Illan aikana tutustumme NLP:hen ja sen eri puoliin ja mahdollisuuksiin, sillä NLP toimii joustavasti monessa kohtaa. Käymme lyhyesti läpi myös NLP -koulutuskokonaisuudet. Lavennamme ja tarkennamme kokonaiskuvaa NLP:stä harjoitusten kautta.

True Hearts on Next Generation NLP:n sanansaattaja Suomessa. Keskiössä on oma hyvä tila josta käsin kaikki NLP-tekniikat toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.  Next Generation NLP on päivitetty versio tämän päivän tarpeisiin ja toiveisiin. Ei ole sattumaa että hyväksyvän tietoisen läsnäolon kautta myös NLP tekniikat toimivat parhaiten. Muita Next Generation NLP:n menetelmiä ovat: Arkkityyppienergiat, NLP:n kolme mieltä (kognitiivinen, somaattinen ja energia/ tilat jotka kulkevat mukananne ja joita voimme luoda jotta asiat ja menetelmät toimivat parhaalla mahdollisella tavalla) tukeminen (sponsoring) identiteetin tasolla. Ja toki niin että kaikki se hyvä mitä on ollut NLP.ssä jo sen alkuajoilta ja mukana ja tärkeää.

Ilmoittautuminen alkanut. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä ihmisiä. Vahvistukset ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ajankohta: 09.01.2018. klo 17.30 – 20
Paikka: True Hearts koulutustilat, Malminkaari 5, 00700 Helsinki
Hinta: Tapahtuma on ilmainen

Illan ohjaa

Reetta Vanhanen,  Heart of the Hearts, Senior-kouluttaja, NLP Master Trainer, joka on kouluttanut tuhansia ihmisiä Suomessa omissa pitkissä NLP koulutuksissaan.  Reetta on tuonut Next Generation NLP:n Suomeen, oppimalla sen ensin itse monissa henkilökohtaisissa koulutuksissaan mm. Stephen Gilliganin, Robert Diltsin ja Judith DeLozierin opeissa. Tule kuulemaan ja ennenkaikkea kokemaan mitä se on.

 

 


Ilmoittaudu mukaan tästä