NLP Practitioner, 9.2.-26.8.2018, Helsinki

Pvm: 09.02.2018 - 26.08.2018
Klo 9.00 - 16.15

Tapahtumapaikka:
True Hearts koulutustilat, Helsinki
Malminkaari 5
00700 Helsinki

Reetta Vanhanen NLP

NLP:n asenne on uteliaisuus ja kyky nähdä elämä ainutkertaisena ja odottamattomana mahdollisuutena oppia, kehittyä ihmisenä ja kasvaa.

Koulutuksesta saa toimivia välineitä, joiden kanssa voi tukea itseään olemaan paras versio itsestään. Koulutus tarjoaa myös välineitä tarkastella omia arvoja ja uskomuksia oman toiminnan taustalla, ja välineitä vaikuttaa niihin.

NLP Practitioner -koulutuksessa tarjoamme mahdollisuuden pysähtyä itsensä äärelle. Tule toteuttamaan unelmiasi, päästämään irti siitä mitä et enää tarvitse ja saamaan lisää taitoja ja konkreettisia työvälineitä elää yhä enemmän oman näköistä  elämää.

Tule opiskelemaan ja löytämään lisää itsestäsi ja
mahdollisuuksista elämässäsi!

Tule löytämään vastauksia mm. siihen, miten motivoidutaan, saavutetaan tavoitteita ja otetaan omia voimavaroja käyttöön. Opit miten muutat kielteisiä kokemuksia ja pääset irti negatiivisista tunnekokemuksista.  Opit kuinka hallitaan omaa aikaa ja miten  sujuva vuorovaikutus erilaisten ihmisten kanssa on mahdollista silloinkin kun ollaan erimieltä asioista.

shutterstock_208107331

Koulutus järjestetään pienryhmissä maks. 24 henkilöä/ryhmä.

Koulutus koostuu faktoista ja yksityiskohdista, kuin myös kokonaisuuksista ja omakohtaisesta oivaltamisesta sekä tutkimuksista ja hyviksi todetuista käytännöistä. NLP Practitioner -koulutus antaa konkreettisia työkaluja arkeen, sekä työ- että yksityiselämään, ja se tulee jokaisen omaa henkilökohtaista kasvua.

Ryhmissä on tilaa olla oma itsensä sekä aikaa kokea ja oppia asioita omalla ainutlaatuisella tavalla. Henkilökohtaisesti, kaksin, pienryhmissä ja ryhmänä. Näkökulmia on monia: minun, sinun, meidän ja ulkopuolelta katsottu ja koettu – asiat voivat saada erilaisia ulottuvuuksia.

Lataa koulutuksen esite tästä

Palautteita koulutuksesta

”Elämäni paras koulutus! Olisinpa käynyt tämän jo 10 vuotta sitten.”

”Koko koulutus oli erittäin antoisa ja elämässäni käänteentekevä. Avaa koko maailman aivan uudella tavalla, antaa mahdollisuuden aidosti kehittää omaa ajatusmaailmaa, arvoja, uskomuksia ja tiedostamattomalla tasolla olevia toimintamalleja. Teoriaa ja käytäntö kulkevat kauniisti käsi kädessä.”

Koulutuspäivät 2018

9.-11.2. pe-su, 3 pv
9-10.3., pe-la, 2 pv
23.-24.3., pe-la, 2 pv
14.-15.4., la-su, 2 pv
4.-5.5., pe-la, 2 pv
7.-8.7., la-su, 2 pv
24.-26.8., pe-su, 3 pv

Koulutuspäivän kesto: klo 09:00-16:15

Kouluttajana: Reetta Vanhanen, Senior NLP-Kouluttaja, NLP-kouluttajien kouluttaja, NLP Master Trainer  & Coach.
Palautteita Reetasta kouluttajana: http://www.truehearts.fi/artikkelit/palautteita-reetasta-kouluttajana   Palautteita: videolla
Reetta Vanhanen

Koulutukseen otetaan mukaan
NLP Associate NLP Trainereitä (avustavia kouluttajia, jotka suorittavat NLP Trainer -koulutustaan). Yhteydenotot suoraan reetta.vanhanen@truehearts.fi tai 050 5890 129
Hinta: 1.290€ +alv. 24%, yht. 1.599,60€
Hintaan sisältyy yli 250-sivuinen koulutusmateriaali harjoituksineen.
Maksutavat (Paytrail):

– mm. verkkopankkimaksut, luotto- ja pankkikorttimaksut, Collector lasku tai osamaksu, paytrail tili

Koulutuspaikka

Malminkaari 5, 4.krs, 00700 Helsinki,  katso sijaintimme kartalta

Ilmoittaudu mukaan tästä