NLPersonal Trainer™ III (NLPT III), 17.10.2017-21.2.2018 Oulu

Pvm: 17.10.2017 - 21.02.2018
Klo 9.00 - 16.30

Tapahtumapaikka:
Ravintola Rauhala
Mannentie 3
90140 Oulu

true-coach-certified-trainer-pallukat

NLPersonal Trainer™ III (NLPT III)

Harjoitus tekee mestarin. Ja mestari harjoittelee (lähes) aina!
NLPT ™ III koulutus on vaikuttava 10 päivän mittainen syväsukellus mentaalisten taitojen harjoittelun maailmaan. Koulutus täydentää NLPT I  -ja NLPT II -koulutuksen teemoja ja ennen kaikkea tässä koulutuksessa kehityt coachin roolissa uudelle levelille, viemään MITÄ tiedon MITEN -keinoiksi.

NLPersonal Trainer™ III -koulutus pitää sisällään paljon harjoituksia, joissa konteksti on valmennusympäristö. Koulutuksen tavoitteena on valmentajana kehittymisen lisäksi antaa työkalut valmennustyöskentelyyn, olipa kyseessä aloittelevat tai urheilevat asiakkaat, fysiikka tai ravintovalmennus ja tavoite mikä hyvänsä.

Kenelle? Koulutus on suunnattu Personal trainereille, liikunnanohjaajille sekä liikunta -ja hyvinvointialalla toimiville valmentajille. Koulutukseen osallistumisen ehtona on NLPT I ja NLPT II -modulien hyväksytysti suorittaminen.

Ajankohta: 17.10.2017 alkaen klo 9-16.30
Kesto: 10 päivää (5 x 2 päivää).
Lähijaksot:
17.-18.10.2017
14.-15.11.2017
13.-14.12.2017
23-24.1.2018
20-21.2.2018

Paikka: ilmoitetaan myöhemmin
Hinta: 1,995 € sis alv 24%. Koulutus laskutetaan neljässä erässä. Koulutusmaksun voi suorittaa myös useammassa erässä ja maksusuunnitelmasta on hyvä mainita ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmottautumismaksu 200 + alv 24 % (vähennetään kokonais summasta) Laskut toimitetaan sähköpostitse.
Hintaan sisältyy: runsas koulutusmateriaali harjoituksineen ja käytännön esimerkkeineen.
Ryhmän maksimikoko: 18 osallistujaa

Koulutuksen pääteemat:
– Uskomukset
– Arvotyöskentely
– Tavoitetyöskentely
– Mielle-editointi
– History change
– C.O.A.C.H -tila
– Ankkurointi
– Assosiaatio ja dissosiaatio
– Näkökulmat
– Motivaatio -ja työskentelytyylit
– Itseluottamuksen vahvistaminen
– Loogiset tasot

Koulutuksesta saat todistuksen ja nimikkeen Certified NLPersonal Trainer III, NLPT III

Kouluttajana oman alansa huiput

Koulutus rakentuu huippukouluttajan taitoihin ja pitkään kokemukseen kouluttajina. Suomen kokenein Personal trainer –kouluttaja, valmentaja NLP Associate Trainer Lasse Seppänen on mentaalisen personal trainingin uranuurtaja Suomessa. Reetta Vanhanen, Senior NLP-kouluttaja, NLP Master Trainer & Coach, on yksi NLP:n uranuurtajia suomessa ja tuonut suomeen Next Generation NLP:n. Reetalla on takana jo yli 50 pitkää NLP -koulutusta kouluttajana.

Koulutus on interaktiivinen ja dialoginen prosessi kouluttajien ja osallistujien kesken.
Tarjoilemme informaatiota, tekniikoita, malleja ja ennen kaikkea kokemuksia ja mahdollisuuden harjoitella sitä miten kaikki toimii käytännössä.

Next Generation NLPersonal Trainer ™ koulutusohjelma kokonaisuudessaan

tähtää entistä ammattimaisempaan ja tuloksellisempaan valmennukseen, siihen että kuinka motivoin ja autan asiakastani päästämään irti vanhoista ei toimivista tavoista ja saavuttamaan asetut tavoitteet. Mentaalivalmennus on se tärkein asia joka saa aikaan tuloksia käyttäytymisen tasolla. Samalla koulutus on kunkin oma henkilökohtainen kasvu ja kehittymispolku valmentajana. Walk to talk- toimii tässäkin lajissa.

Koulutusohjelma on 4 tasoinen

NLPT I ™ – 2 pv
NLPT II ™ – 3 pv
NLPT III ™ – 10 pv,
NLPT Trainer ™ -lisenssi ja kouluttajakoulutus – 10 pv
Koulutuksesta valmistuu True Coach Certified Traineriksi ja se antaa oikeuden ja valmiudet kouluttaa NLPT I™- ja NLPT II™-koulutuksia.

Untitled design (82) copy

Lasse Seppänen

Untitled design (82) copy 3

Reetta Vanhanen

Ilmoittaudu / Enroll!

1609 € + alv 24% (1995 €).