ONE Heart-Oman Näköistä Elämää, 20.10.2017-19.5.2018, 8 kk, 13 pv

Pvm: 20.10.2017 - 19.05.2018
Klo 9.00 - 17.00

Tapahtumapaikka:
True Hearts koulutustilat, Helsinki
Malminkaari 5
00700 Helsinki

Oletko muutostilanteessa, jossa kaipaat arviota siitä missä menet nyt ja mihin suuntaan? Haluatko oppia elämään yhä enemmän tässä hetkessä ja saada työvälineitä siihen kuinka se tehdään?

Tämä koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä oman elämäsi äärelle, kuuntelemaan itseäsi, tarpeitasi ja unelmiasi – ja myös levätä ja rauhoittua meditaation sekä yin-joogan avulla.

Moni itsensä kehittämisen ja eheytymisen polulla miettii, kuka olen, mitä haluan olla tänään ja tulevaisuudessa, jonkun toisen toiveena taas on vain levätä ja rauhoittua.

Tavoitteemme näiden 8 kuukauden aikana on lisätä itsetuntemusta ja hyväksyntää itseä ja muita kohtaan, sekä antaa työvälineitä elää onnellista, hyvää ja tasapainoista elämää. Jokaisella jaksolla voit kokea merkittäviä oivalluksia. Koulutus on suunniteltu niin, että osioiden välissä sinulla on riittävästi aikaa viedä opit käytäntöön. Kouluttajamme seuraavat kehitystäsi koko koulutusmatkan ajan ja näin takaamme, että olet koulutuksen jälkeen valmis itsenäisesti elämään yhä enemmän Oman Näköistä Elämää.

Oman Näköistä Elämää-koulutukseen Reetta Vanhanen on poiminut vuosien varrelta parhaat NLP:n ja tietoisen hyväksyvän läsnäolon työvälineet ja tekniikat, joilla pysyt yhä enemmän läsnäolevana elämässäsi ja voimaannut.

Reetta on kiinnostunut monista asioista:  Nlp:stä, coachaavasta asenteesta, joogasta, tietoisesta läsnäolosta ja rakkauden voimasta. Nämä elementit tulevat olemaan läsnä koko koulutuksen ajan. Koulutus on interaktiivinen ja dialoginen prosessi jossa jokainen tulee nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi oman aitona itsenään.

Reetta Vanhasen lisäksi kouluttajina ovat Erna Kasterinne ja Katri Suvanto. Nämä kolme taitavaa naista yhdistivät osaamisensa ja löysivät vision siitä, miten he yhdessä voivat tukea juuri sinua olemaan paras versio itsestäsi. Reetan, Ernan ja Katrin monipuolinen kokemus ja osaaminen siivittävät ja syventävät mahdollisuuksiasi löytää tässä kohtaa omat kasvun ja kehittymisen paikkasi elämässä.

Sinulla voi olla jo kokemusta ja koulutusta NLP:sta –  ja ONE Heart voi myös olla ensimmäinen kosketuksesi NLP:hen. Koulutus sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneita omasta kasvusta, kehittymisestä ja siitä kuinka voit yhä enemmän voit elää Oman Näköistä Elämää.

Palautteita Reetasta kouluttajana

  • ”Kannustat, opastat oivaltamaan, olet lämmin, suvaitseva, turvallinen ja niin läsnä. Se rauhoittaa ja antaa esimerkkiä.”
  • ”Upea kouluttaja ja persoona, joka huokuu viisautta, kokemusta, rakkautta ja suvaitsevaisuutta.”
  • ”Juuri kaikkea sitä mitä opettaa. On aina aidosti läsnä ja antaa tilaa kaikille.”
  • ”Mahtava kouluttaja, osaa vastata kysymykseen kuin kysymykseen ja vie koulutusta eteenpäin varmalla otteella.”
  • ”Upea mentori, olet antanut elämälle uuden suunnan”

Aika: 20.10.2017-19.5.2018

Kesto: 8 kk, 13 pv
Koulutuspäivän kesto: 9-17.00

Koulutuspäivät

2017
20-21.10., pe-la
18-19.11., la-su
8.12., pe
2018
27-28.1.,la-su
11.2.,su
17.3.,la
21-22.4.,la-su
18-19.5.,pe-la

Koulutuksen hinta

1.202€ + alv. 24%, yht. 1.490 €.
Ilmoittautumisen yhteydessä veloitetaan ilmoittautumismaksu 400€ +alv. 24%,
yht. 496€.
Laskutuslisä: 9,30 € (sis. alv 24%) / lasku
Loppumaksu veloitetaan kuukausi ennen koulutuksen alkua.
Laskut toimitetaan sähköpostilla.
Voit kommettikentässä myös laittaa toiveesi laskutuksesta.

Voit tämän koulutuksen jälkeen osallistua kolmen päivän NLP Practitioner -moduuliin, jolloin sinulle myönnetään NLP Practitioner sertifikaatti. Lisätiedot tulevasta 3 päivän modulista  ja tarkat päivät julkaistaan pian.

Tervetuloa mukaan!

 
Reetta Vanhanen ja Erna Kasterinne             Katri Suvanto
Vastuukouluttaja:
Reetta Vanhanen, Heart of hearts, Senior NLP-Kouluttaja ja henkilöstövalmentaja, NLP Master Trainer, NLP master Coach, NLP Kouluttajien kouluttaja
Kanssakouluttajat:
Erna Kasterinne, Health Coach, Jooga ohjaaja (RYT200), NLP Practitioner koulutuksessa
Katri Suvanto, Hahmoterapeutti, NLP Practitioner

 

Ilmoittaudu / Enroll!

1202 € + alv 24% (1490 €).