True Hearts osakkaat ja kouluttajat

Koulutamme ja valmennamme ihmisiä olemaan parhaita versioita itsestään True Heartsin arvojen, rakkauden, rohkeuden ja kasvun avulla.

Kun pysyy itse inspiroituneena voi inspiroida muita!
Kansainväliset ja kotimaiset koulutukset pitävät True Hearts kouluttajat ajan tasalla ja inspiroituneina, ammattitaitoisina ja innostuneina kouluttamaan muita.

Oppimisen ja kehittymisen halu antaa meille True Heartsin valmentajille mahdollisuuden kasvuun ja kehitykseen niin kouluttajina kuin ihmisinä. Oman osaamisen kasvattaminen ja jatkuva kehitys on meille kunnia asia.

Kati Stolt

Kati Stolt

Head of Hearts , Toimitusjohtaja

NLP provisional Trainer (Society of NLP), NLP Business Master (Society of NLP), NLP associate Trainer (True Hearts), Customer Experience Consultant, Business Coach, MBA, Perustajaosakas

Kati on kasvun katalysaattori erikoistuen asiakaskokemuksen johtamiseen ja kehittämiseen sekä valmentamiseen. Katilla on pitkä kokemus Contact Center-alasta, asiakaspalvelun, myynnin ja asiakaskokemuksen johtamisesta sekä kehittämisestä eri toimialoilta.

Valmentajana ja konsulttina Kati innostaa positiivisella energialla ja auttaa näkemään asioita uusista näkökulmista. Kati tarttuu rohkeasti ja ihmistä arvostavasti myös vaikeisiin aiheisiin.

Reetta Vanhanen

Reetta Vanhanen

Heart of Hearts

Senior NLP-kouluttaja ja henkilöstövalmentaja, NLP Master Trainer, NLP Master Coach, NLP Kouluttajien Kouluttaja, Osakas

Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtaja 2006-2013
Member of NLPU community and consulting group
Affiliated Partner of NLPU
Member of Robert Dilts Strategy group
Member of International Association of Generative Change

Reetta on yksi Suomen kokeneimpia NLP-kouluttajia ja ehdottomasti kansainvälisin. Hän on kouluttaunut Next Generation NLP:n Robert Diltsin ja Stephen Gilliganin johdolla ja tuonut Next Generation NLP:n Suomeen. Hän on kouluttanut tuhansia ihmisiä avoimissa NLP koulutuksissa ja yrityksille räätälöidyissä ohjelmissa vuodesta 2000 alkaen.  Hän on saanut myös lempinimet Rakkaus-Reetta ja Big Heart Mama. Jokainen Reetan koulutuksissa ollut tietää läsnäolon voiman.

Lue lisää »

Lue palautteita Reetasta »

Marjo Lamminaho

Marjo Lamminaho

Heart of Co-operation

MB-Elämäntaidon Valmentaja, MB-Master Coach, EIF-Enneagrammiohjaaja, NLP Practitioner, MB-Aarrekarttaohjaaja, Asiakaskokemuskonsultti, Osakas

Marjolla on vahva ammattitaito esimiestyöstä ja asiakaspalvelun laadun kehittämisestä sekä työyhteisön ja henkilöstön valmentamisesta.

Marjolla on taito innostaa ja luoda positiivinen tekemisen meininki. Onnistunut asiakaspalvelukokemus, valmentava esimiestyö, vuorovaikutustaidot ja työhyvinvointi ovat hänellä erityisen lähellä sydäntä.

Lasse Seppänen

Lasse Seppänen

Heart of Body & Mind

True Coach, Senior kouluttaja, NLP  Trainer, True Coach Certified Master Trainer, Osakas, Tietokirjailija

Lasse on mukana Professional NLP- kouluttaja koulutusohjelmassa ja mentaalisen personal trainingin uranuurtaja Suomessa.

Lasse on lovable. Lassella rautainen ammattitaito, niin fyysisen kuin mentaalisenkin valmentamisen puolelta. Keho ja mieli yhdessä. Lasse on kouluttanut Suomessa Personal Trainereita jo yli vuosikymmenen ajan. 

Elisa Nissinen

Heart of People

Certified Business coach, NLP Practitioner, Belbinin tiimiroolikouluttaja, Osakas

Business Coach, valmentavan esimiestyön, koulutuksen, rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon osaaja.

Elisalla on kyky nähdä lähelle ja kauas.

Jaakko Murtomäki

Jaakko Murtomäki

Heart of Results

Myyntivalmentaja, Myynti- ja Asiakaskokemuskonsultti, Osakas

Myynnin ja kasvun asiantuntija sekä starttaaja. Erikoistunut myynnillistämiseen ja kehittävään kyseenalaistamiseen. Uusien ideoiden ja konseptien lähde.

Jaakon analyyttinen ja tavoitteellinen ote yhdistettynä kykyyn luoda monimutkaisistakin kokonaisuuksista selkeitä ja yksinkertaisia prosesseja tekevät hänestä loistavan kumppanin organisaation myynnilliseen kehittämiseen.

Petri Björkbacka

Heart of Growth

Next Generation NLP Associate Trainer, Seniori Konsultti, Aikuiskouluttaja ja Yrittäjä, Osakas

Petri on energinen ja inspiroiva ihmisten kehittäjä. Hän huomioi ihmisen kokonaisuutena, jotta jokainen voi saavuttaa oman yksilöllisen huippuosaamisensa merkityksellisesti. Myynnin huippuosaajana Petri valmentaa ihmiset kannattelemaan itsensä koko myyntiprosessin ajan asiakkaasta käsin jäätävällä positiivisella energialla.

Erna Kasterinne

Heart of Balance

Lisensioitu Joogaopettaja (RYT-200), fysioterapeutti, vyöhyketerapeutti, Health Coach, NLP Practitioner koulutusohjelmassa

Ernan jooga on kokonaisvaltaista ja eheyttävää. Kehoa hellitään ja kuunnellaan. Erna on opettanut joogaa vuodesta 2005. Ernan tavoite on tarjota kokonaisvaltaista hyvinvointia, saattaa keho, mieli, tunteet ja energiat saumattomaan vuorovaikutukseen. 

Soili Hämäläinen

Certified NLP Trainer, Next Generation NLP Trainer, Suggestopedi, Englanninopettaja, Certified International Business English Trainer (Cert IBET), Painonhallinnan ohjaaja, Aivojumppaohjaaja, Toimittaja, Kirjallisuuskriitikko

Soili opiskelee parhaillaan Suomen ensimmäisessä  Positive Psychology Practitioner -koulutusohjelmassa

Soilin vahvuuksia ovat 30 vuoden kokemus perinteisen NLP:n kouluttajana ja Next Generation NLP:n yhdistäminen siihen monipuolisesti. Soilin koulutuksia kannattelevat humanistiseen oppimiskäsitykseen perustuvat menetelmät sekä kaunokirjallisuus, tarinat ja rakkaus kieleen – elämänkokemusta unohtamatta. Kouluttajana Soili on yhdistelmä maalaisjärkeä ja mielikuvituksen lentoa.

Tuula Masalin

NLP Trainer, Certified Business Coach, Social Panorama Consultant, Työyhteisövalmentaja ja -sovittelija, rentoutus- ja hypnoosiohjaaja, Mental Sport ja Mental Management -kouluttaja ja -valmentaja, koulutettu hieroja

Tuulalla on pitkä ja monipuolinen kokemus asiakaspalvelusta eri toimialoilla ja vahva ammattitaito kouluttajana, valmentajana ja fasiílitaattorina. Tuulalle tärkeänä arvona on elää niin kuin opettaa.

Valmentajana ja kouluttajana Tuula on läsnäoleva, intensiivinen ja intohimolla työhönsä suhtautuva laajan skaalan nainen räväkästä provocative coachista rauhalliseen ja tarkkailevaan kuuntelijaan.

Johanna Olsson

NLP-trainer, RYT200 joogaopettaja, fysioterapeutti, henkilöstövalmentaja, LCF Life Coach.

Johanna on tehnyt ihmisten hyvinvoinnin kanssa töitä yli 20 vuotta. Tällä hetkellä Johanna tekee pääasiassa esimies-, johtoryhmä- ja työyhteisövalmennuksia mm. yhteistyön ja vuorovaikutustaitojen kehittämisestä.

Johannan tavoitteena on tukea ihmisiä kohti elinvoimaista kokonaisvaltaisuutta ja parasta versioita itsestään. Valmennukset ovat sallivia, osallistavia ja voimaannuttavia. Se on matka kohti toivottua muutosta, joka jää elämään.