NLP yrityksille

Olemme työhyvinvoinnin, johtamisen, vuorovaikutuksen ja henkilökohtaisen kasvun kumppanisi. Onnistumme asiakkaidemme kanssa, koska olemme Aitoja Sydämiä: teemme työmme intohimoisesti, rakastaen ja inhimillisesti. Näin syntyy oikeita tuloksia ja innostusta!

Avoimet yrityskoulutukset

Avoimet yrityskoulutukset ovat syntyneet asiakkaidemme toiveista ja tarpeista. Usein kuultuja kysymyksiä ja toiveita ovat mm. seuraavat:

  • ”Onko mahdollista tulla mukaan vain yhteen NLP Practitioner viikonloppuun kun tämä aihe on niin todellista omassa työssäni ja monelle muullekin työyhteisössämme olisi tästä hyötyä?”
  • ”Järjestättekö esimiehille tästä aiheesta (esim motivoituminen) omia erillisiä avoimia koulutuksia?”
  • ”Voit tulla johtoryhmäämme puhumaan ko.aiheesta, sillä sille olisi tarvetta”.
  • ”Oletteko ajatelleet järjestää vain myymisestä lyhyempiä avoimia koulutuksia?”
  • ”Tämä tunneyhteys pitäisi olla jokaisen esimiehen tiedoissa ja taidoissa, saanko lähettää koko talon esimiehet tähän moduliin?”
  • ”Tämä Coaching pitäisi olla meillä kaikilla työyhteisössä ajattelun taustalla, asenteissa ja työvälineenä, saiko tästä sellaisen muutaman päivän tehokoulutuksen?”

Valitse tarjonnastamme vain juuri Sinua kiinnostavat aiheet! Avoimet yrityskoulutukset  antavat sinulle mahdollisuuden uudistua, kehittyä, oppia ja harjoitella uusia taitoja ja ajattelua näissä lyhyissä koulutuksissa jotka myös ajallisesti sopivat paremmin työsi lomaan ja kalenteriisi.

Mahdollisuutesi on osallistua avoimeen yrityskoulutukseen tai voit tilata ko. koulutuksen sellaisenaan tai räätälöidysti vain oman yrityksesi henkilökunnalle. Minimi osallistujamäärä on tällöin 10 henkilöä.

Räätälöidyt yritysvalmennukset

True Hearts tarjoaa tarpeiden ja toiveiden mukaisesti räätälöidyt yrityskoulutukset ja -valmennukset johtamisen, vuorovaikutuksen, työhyvinvoinnin ja henkilökohtaisen kasvun teemoilla.

Valikoimissamme on muun muassa räätölöidut esimies- ja myyntivalmennukset, luennot, workshopit ja ryhmäcoachaus tiimeille ja johtoryhmille. Tutustu esimerkkikoulutuksiin, kerro meille toiveesi ja suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava koulutus.

NLP Business Practitioner

Tämä koulutus on 5 pv  (ti-la) + 2 pv (ti-ke),  yhteensä 7 päivän johdanto NLP:hen. Koulutus pohjautuu NLP Practitioner koulutuksen sisältöihin ja PPD Learning Centerin NLP Practitioner Foundation 7 päivän koulutukseen joka on muotoutunut ja kehittynyt  PPD Learning Centerin pitkän kokemuksen tuloksena NLP:n kouluttamisesta Business ympäristössä.  www.ppdlearning.com.  Perusteista voit jatkaa halutessasi  syventäviin osuuksiin, 9 päivää(3 x 3 pv).