Yritys

 

True Heartsin intohimona on auttaa yksilöitä ja yrityksiä kasvuun ja kehitykseen.

Olemme Uuden ajan NLP:n (Next Generation NLP) sanansaattajia Suomessa ja koulutuksemme pohjautuvat NLP:n lisäksi asiantuntijoidemme pitkään kokemukseen kouluttajina, valmentajina, yrittäjinä ja yritysmaailman konsultoijina. Haluamme tukea ihmisten kasvua ja kehittymistä hyväksyen ja tukien ihmisten omaa tietä. Onnistumme asiakkaidemme kanssa, koska teemme työmme rakastaen, inhimillisesti ja intohimoisesti.

True Hearts on valmentamisen ja konsultoinnin monitoimitalo, joka palvelee sekä yksilöitä että yrityksiä vastaten monenlaisiin tarpeisiin. Lisäksi tarjoamme asiakaskokemuksen kehittämiseen uuden, käytännönläheisen näkökulman ja konkreettisia keinoja, joilla voidaan valmentaa organisaation ja henkilöstön valmiuksia tuottaa erinomaisia asiakaskohtaamisia.

Koulutusten ja valmennusten avainteemoja ovat henkilökohtainen kasvu, vuorovaikutus, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja johtaminen. Osaamista on myös mm. Life Coachingin, Business Coachingin, asiakaskokemuksen, konsultoinnin, asiakaspalvelun ja myynnin osalta.

Visio

Visiomme  on olla mukana luomassa maailmaa, jossa ihmiset tulevat nähdyiksi, kuulluiksi, ymmärretyiksi, sekä rakastetuiksi ja hyväksytyiksi juuri sellaisina kuin ovat, omina aitoina itsenään.

Missio

Missiomme  on toimia kouluttajina, valmentajina ja coacheina tukien ihmisten kasvua ja kehittymistä hyväksyen ja tukien ihmisten omaa tietä. Uskomme että aito kasvu alkaa sydämestä.

Arvot

Rakkaus, Inhimillisyys, Intohimo.

 

True Hearts / Stolt Consulting Oy
Y-tunnus: 2702709-4