Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

Aamiaispöydässä tarjolla myös tuoreita ajatuksia

aamiaispoytaHelmikuisena tiistaina True Heartsin tiimimme ja parisenkymmentä muuta aamuvirkkua osanottajaa kokoonnuimme jo perinteeksi muodostuneeseen NLP Business -aamiaistilaisuuteemme Malmille. Varhaisen heräämisen lisäksi vieraitamme yhdisti toinenkin seikka: kaikki halusivat tietää, mitä hyötyä NLP:stä on bisneksessä ja erityisesti aamiaisen teeman mukaisesti muutosjohtamisessa.

Ensimmäisen puheenvuoron piti Skillmotor Oy:n tutkimus- ja toimitusjohtaja, työnohjaaja, NLP Coach Tuula Eloranta. Konkreettisin ja elävin esimerkein hän valotti organisaatiomuutosten tutkimuksen ja kokemuksen kautta tunnistettuja kipupisteitä ja niiden ratkaisemista NLP:n keinoin.

Tuulan jälkeen toimitusjohtajamme Reetta Vanhanen vei meitä eteenpäin aiheella Johda itseäsi ja tiimiäsi menestyksekkäästi muutosten vesillä. Reetta käsitteli puheenvuorossaan sitä, kuinka tärkeä osuus esimiehen omalla hyvällä sisäisellä tilalla on muutosjohtamisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa.

Aamu oli täynnä upeaa vuorovaikutusta; kysymyksiä tuli paljon ja keskustelu kävi vilkkaana. Moni kertoi saaneensa aivan uudenlaisen näkökulman siihen, kuinka viedä muutosta yrityksessään eteenpäin.

bb1

NLP Business -aamiaiset jatkuvat kerran kuukaudessa. Seuraaava aamiaistilaisuus on torstaina 20.3. teemalla “sisäinen yrittäjyys”.

Innolla odotamme näitä tulevia aamiaisia ja niissä tapahtuvia virkistävän varhaisia kohtaamisia!

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!