Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

Johtajuus ja ihmisyys

Osaava johtaja on ihmisyyden asialla

th_esimiesmessut_sapomarkkinointi_sydan_tekstit_05-10-15_nettiresoNordic Business Forumin 2015 tärkeimmän viestin voisi tiivistää sanoihin: nykypäivän johtaja on ihmisyyden asialla. Kaikki tapahtuman kansainväliset huippuesiintyjät puhuivat ihmisistä, ihmisyydestä ja inhimillisyydestä. Niin kuin tilaisuudessa torstaina esiintynyt kirjailija ja Thinkers50/Future Thinker –palkinnon voittaja Nilofer Merchant sanoo: “Industrial era was about building things, the social era is about connecting things, people and ideas.

Connecting things, people and ideas – siihen tarvitaan ihmisiä. Merchant tietää, mistä puhuu. Hänet tunnetaan innovaatioiden Jane Bondina, naisena, joka on uransa aikana mm. lanseerannut 100 uutta tuotetta, joita on myyty yli 18 miljardilla dollarilla. Hän tietää myös, että ilman sitoutuneita, motivoituneita, osaavia ja innostuneita ihmisiä yhtäkään tuotetta ei olisi myyty.

Taitava ja hyvä johtaja johtaakin ennen kaikkea ihmisiä. Johtaakseen ihmisiä, on ymmärrettävä ihmisten erilaisuutta ja ihmisyyttä. Miten sinun yrityksessäsi yhdistetään johtajuus ja ihmisyys? Millaisia taitoja ja osaamista halutaan vahvistaa, lisätä tai luoda? Jos et vielä tiedä, tai jos jo tiedät, mutta et vielä tiedä, kenen kanssa kehittää tätä osaamista, ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää koulutuksistamme ja NLP:stä henkilökohtaisessa tapaamisessa, puhelimitse tai sähköpostitseUudistetut johtajille ja esimiehille suunnitellut True Hearts -valmennukset yhdistävät mm. NLP:n, vaikuttamisen, vakuuttamisen, vuorovaikutuksen ja voimaantumisen.

True Hearts NLP Finland Oy on NLP-valmennusyhtiö ja sinun sekä yrityksesi kumppani parempaan johtamiseen, vuorovaikutukseen, työhyvinvointiin ja henkilökohtaiseen kasvuun. Teemme työmme intohimoisesti, rakastaen ja inhimillisesti. Näin syntyy oikeita tuloksia ja innostusta; vaikutusta.

Kirjoittaja Tarja Törmänen on NLP Trainer ja True Heartsin NLP-viestintävalmentaja

Tutustu Tarjan kouluttajaesittelyyn
Lue Tarjan aiemmat blogikirjoitukset
Tämän päivän johtaja on taitava vaikuttaja
Haluatko onnistua johtajana ja esimiehenä? Inspiroi ja motivoi.
Harmittaako sadesää? Hymyile!
Hampurilaiset hyllylle
Luovasti lahjakas vai tylsästi tarmokas?
Minä viestin mielelläni
Kieli puhuttaa

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!