Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

Peilit esille!

Emeritius arkkipiispa John Vikström esiintyi maaliskuussa Suomen NLP – yhdistyksen NLP-illassa aiheenaan Ihmisyyden ytimessä. Koskettava kokemus, aito, herkkä, läsnä, vahva ja vaikuttava! Mieleeni jäi erityisesti Emeritius arkkipiispan sanat ”kun katsot peiliin, niin varmista että sieltä katsova kuva on ehjä.”

 

Sitten hieman toisenlainen tapaaminen Remun kanssa mieheni 50v juhlissa ja kaikki samat asiat olivat läsnä.

Wau mikä läsnäolo, wau mikä persoona! Remu on aito ja jotenkin vaan siinä hänen vierellä oli hyvä olla, samassa virrassa tai tässä kohtaa olisi kait sujuvampi sanoa että samassa sävelmässä. Miten hän sen tekikään että siinä laulaessa uskoin että olen loistolaulaja. Remun hiljaista tietoa, mitenköhän pääsisin sen mallittamaan…

Molemmat herrat olivat vahvasti läsnä, keskellä itseään, yhteydessä omiin tunteisiin, omiin arvoihin….niin se vain taitaa olla että ensin läsnä itselle ja sitten voi olla myös muille läsnä ja välimatka muihin ihmisiin on suoraan verrannollinen välimatkaan omaan itseen.. Ja kun se on näin, niin minkälaista elämäsi silloin on, minkälaisia mahdollisuuksia siinä voikaan olla…..

Koulutan NLP:tä, tai kuten itse haluan mielummin ajatella, paremminkin tarjoilen ihmisille mitä he tarvitsevat: johdatan lempeästi uusiin asioihin ja ajatteluun, annan työvälineitä, kokemuksia ja ideoita joilla kukin voi itselleen sopivasti löytää elämäänsä lisää mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja sekä  päästää irti jostain vanhasta joka ei enää tyydytä. Toisaalta annan työvälineitä toteuttaa ne toiveet ja unelmat jotka odottavat toteutumistaan.an.

Kun koulutuspäivän jälkeen sähköpostiini kolahtaa viestiä….”Kiitos siitä kaikesta mitä sinun myötä elämääni on rantautunut!” on työni saanut merkityksen ja taas hyvillä mielin jatkan tätä tehtävääni…..Tervetuloa koulutuksiin!

Hyvää kevättä! Keep your channels open!

Rakkaudella,

Reetta

 

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!