Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

Tämän päivän johtaja on taitava vaikuttaja

Tämän päivän johtaja on taitava vaikuttaja ja osaa yhdistää asiat, ihmiset ja ideat.

Millaista on tämän päivän työ?

Toimistotyön osuus kaikesta tehtävästä työstä kasvaa jatkuvasti. Samalla, ajattelutyön osuus kaikesta tehtävästä työstä kasvaa.

Sata vuotta sitten johdettiin ennen kaikkea asioita, tai ihmisiä, jotka johtivat asioita. Nykyään johdetaan ihmisiä, jotka johtavat ihmisiä, vähintään itseään. Yhä useamman johtajan ja työntekijän täytyy päivittäin tehdä yhä enemmän päätöksiä, joilla on vaikutusta. Siksi yksi johtajan ja esimiehen tärkeimpiä tehtäviä on johtaa työntekijöitä johtamaan ja kohtaamaan, itseään ja muita sekä itsensä ja muut.

Johtaja ja esimies, joka ymmärtää ihmisyydestä, ymmärtää vaikuttamisesta. Joka ymmärtää vaikuttamisesta, osaa johtaa. “If the industrial era was about building things, the social era is about connecting things, people and ideas”, sanoo amerikkalainen kirjailija, yritysjohtaja, innovaatioiden Jane Fondana tunnettu Nilofer Merchant.

Me True Heartsilla uskomme, että Merchant on oikeassa. Tulevaisuuden johtaminen – ja business ylipäätään – on asioiden, ihmisten ja ideoiden yhdistämistä. Lue Kauppalehden artikkeli Merchantista (13.9.2015). 

Johtamisen ja esimiestyön teemoista keskustellaan tällä viikolla Esimies & Henkilöstö 2015 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Tule mukaan vuoden vetovoimaisimpaan yritysjohdon ja esimiesten ammattitapahtumaan. Tapaat True Heartsin kouluttajat osastolta 4b33. Maksuton rekisteröityminen tästä.

P.S. Uudistetut johtajille ja esimiehille suunnitellut True Hearts -valmennukset yhdistävät mm. NLP:n, vaikuttamisen, vakuuttamisen, vuorovaikutuksen ja voimaantumisen. Eheämpi ihminen on aina myös parempi johtaja. Ja kyllä, tuloksellisuus ja inhimillisyys on mahdollista yhdistää, myös YT-Suomessa. Kerromme mielellämme lisää koulutuksistamme ja NLP:stä henkilökohtaisessa tapaamisessa, puhelimitse tai sähköpostitse.

th_blogi_maculan_shoppaama_kadet_bisnes_22-09-15_nettireso

Tykkäätkö jo True Heartsin Facebook-sivuista? Vuoden toinen vetovoimainen johtamisen tapahtuma on kansainvälisten huippuesiintyjien tähdittämä Nordic Business Forum 1.-2.10.2015. Helsingissä järjestettävään konferenssiin hankit nyt liput edullisesti True Heartsin Facebook-sivujen tykkääjänä. Katso lisätiedot Facebookista!

True Hearts NLP Finland Oy on NLP-valmennusyhtiö ja sinun sekä yrityksesi kumppani parempaan johtamiseen, vuorovaikutukseen, työhyvinvointiin ja henkilökohtaiseen kasvuun. Teemme työmme intohimoisesti, rakastaen ja inhimillisesti. Näin syntyy oikeita tuloksia ja innostusta; vaikutusta.

 

 

 

 

 

Kirjoittaja Tarja Törmänen on NLP Trainer ja True Heartsin NLP-viestintävalmentaja

Tutustu Tarjan kouluttajaesittelyyn
Lue Tarjan aiemmat blogikirjoitukset
Haluatko onnistua johtajana ja esimiehenä? Inspiroi ja motivoi.
Harmittaako sadesää? Hymyile!
Hampurilaiset hyllylle
Luovasti lahjakas vai tylsästi tarmokas?
Minä viestin mielelläni
Kieli puhuttaa

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!