Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

True Hearts Imatran seudun Naisyrittäjien illassa 22.4.2015

Vedenkestävä ripsiväri tuli tarpeeseen: True Hearts oli mukana Naisyrittäjäillassa Imatralla 22.4.2015!

Valmennusyhtiö True Hearts Finland Oy:n toimitusjohtaja Senior NLP-kouluttaja Reetta Vanhanen oli puhujana Imatran Seudun Kehitysyhtiö  Oy:n ja Imatran Kylpylän järjestämässä Naisyrittäjäillassa. Illan teemana oli sisäinen ja ulkoinen kauneus sekä niiden keskinäinen suhde.

nosto_th_nettisivut_imatran_naisyrittajat_04-05-15Imatran Kylpylässä järjestettyyn tapahtumaan osallistui 40 naisyrittäjää Kaakkois-Suomen sydämestä. Imatran Seudun Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Pia Rantasen jälkeen Reetta Vanhasen puheenvuoro luotasi sisäisen kauneuden saavuttamista, sen löytämistä ja hyödyntämistä yrittäjän arjessa ja vapaa-ajassa.

– Ilta oli hyvin onnistunut! Tunnelma oli leppoisa ja rakentava. Huomasin, että aktiivisia naisyrittäjiä kiinnosti niin sisäinen kuin ulkoinenkin kauneus. Ryhmästä itsestä kumpusi määritelmä sisäiselle kauneudelle, joka on tasapainoa, läsnäoloa ja itsensä hyväksymistä, Reetta kuvailee illan tunnelmaa ja koko joukon osallistumista. Illassa heittäydyttiin ja opittiin.

Sisäistä kauneuttaan voi tuoda esiin korostamalla parhaita puoliaan. Kaikille näkyvästä kauneudesta huolehti illan aikana meikkitaiteilija Ilkka Ruotsalainen, jonka meikkidemo opasti helpon ja edustavan arkimeikin saloihin: miten rakentaa meikki niin, että se korostaa kasvojen hyviä puolia ja häivyttää rosoja? Reetan sanoin: “Ilkka on valloittava ammattilainen, jolla on positiivinen ote ja asenne niin elämään kuin kauneuteenkin!”

– Halauksia, naurua, kiitoksia ja taisipa joku aihe myös koskettaa ja saada aikaan onnen kyyneleen. On hyvä huolehtia itsestään, jotta kaikki omat voimavarat ovat käytössä työssä kuin työssä, Reetta pohtii illan saldoa ja palautetta.

Onko yrityksesi kiinnostunut työhyvinvoinnin lisäämisestä? True Hearts tarjoaa monipuolisia koulutuksia työhyvinvointiin. Kurkista koulutuskalenteriimme ja inspiroidu tarjonnastamme. Räätälöimme mielellämme  juuri sinun yrityksellesi sopivan koulutuksen! Kysy myös mahdollisuutta järjestää sisäisen kauneuden hetki oman paikkakuntasi yhdistykselle tai omalle yrityksellesi.

Kirjoittaja FM Miika Sibelius on viestintää rakastava ja NLP:stä innostunut viestinnän Trainee, joka tekee vuoden 2015 aikana True Heartsille sydämellisten sisältöjen lisäksi hienoja havaintoja ja huomioita ihmisistä ja elämästä.

 

Kuvassa vasemmalta Ilkka Ruotsalainen, Reetta Vanhanen, Rauni Ainesniemi (Imatran Kylpylä) ja Tuula Röysky-Terävä (Imatran Seudun Kehitysyhtiö)

Kuvassa vasemmalta Ilkka Ruotsalainen, Reetta Vanhanen, Rauni Aineslahti (Imatran Kylpylä) ja Tuula Röysky-Terävä (Imatran Seudun Kehitysyhtiö). Kuva: Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!