Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

True Hearts ja Villa Mandala yhteistyöhön – NLP ja jooga yhdistyvät kehon ja mielen sujuvaksi dialogiksi

Valmennusyhtiö True Hearts NLP Finland Oy ja hyvinvointikeskus Villa Mandala ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tarkoituksena on tuottaa joogaa ja NLP:tä yhdistäviä hyvinvointipalveluita Suomessa. Ensimmäinen NLP ja jooga-retriitti pidetään lokakuussa Villa Mandalan tiloissa Loviisassa.

_MG_8606 _MG_0691

Retriitissä käytännönläheinen NLP voimaannuttavine harjoituksineen yhdistyy liikkuvuutta sekä läsnäoloa lisääviin joogatunteihin. NLP ja jooga -retriitin teemoina ovat kiitollisuus ja irtipäästäminen. Näiden teemojen myötä NLP ja jooga nivoutuvat saumattomasti hyvinvointia lisääväksi kokonaisuudeksi.
“Kehomme ja mielemme heijastavat jatkuvasti toistensa hyvinvointia. NLP:n ja joogan yhdistelmä auttaa paremmin ymmärtämään itseäsi kokonaisuutena, miten voit juuri tässä hetkessä ja jatkossa lisätä hyvinvointiasi ja esimerkiksi tunnistaa henkiset tai fyysiset stressin oireet ajoissa. Kun keho ja mieli kommunikoivat tehokkaasti keskenään, luovat ne yhdessä tasapainon, jonka avulla energiatasosi lisääntyvät, stressi ja jännitys vähenee ja pystyt olemaan paremmin läsnä tässä hetkessä, itsellesi ja muille”, kuvailee True Heartsin toimitusjohtaja ja NLP-kouluttaja Reetta Vanhanen.

“NLP:n yhdistäminen joogaharjoitteluun on kiehtova uusi avaus suomalaisessa hyvinvointikentässä. Tulokset maailmalta mm. stressin ja muiden keho-mielen ongelmatilojen helpottamisessa tällä kaksoismetodilla ovat olleet merkittäviä. Joogaperinteessä jooga on aina nähty työkaluna, jolla voidaan tuottaa kehossa ja mielessä positiivisia muutoksia. Nyt kun fyysisen joogaharjoituksen tueksi tuodaan ajattelun rakenteiden muuttamiseen keskittyvät NLP:n tekniikat, noustaan hyvinvointimetodien kartalla aivan uudelle tasolle. Teemme tätä ensimmäisinä Suomessa ja odotamme lanseeraukseltamme paljon”, Villa Mandalan sisältöjohtaja ja valmentaja Mia Jokiniva kertoo.

Valmennusyhtiö True Hearts NLP Finland Oy on kasvanut nopeasti yhdeksi Suomen suurimmista ja ammattitaitoisimmista NLP:n kouluttajayrityksistä. Hyvässä kasvuvauhdissa oleva valmennusyhtiö tarjoaa NLP:n huippuammattilaisten ohjauksessa kaikille avoimia NLP-koulutuksia, yritys- johtoryhmä- ja esimiesvalmennuksia, workshopeja ja coachausta.
Villa Mandala on Suomen ensimmäinen stressinhallintaan erikoistunut kokous- ja kongressikeskus Helsingissä ja Loviisassa. Villa Mandala tarjoaa yrityksille ja yksityisille suomalaisille laadukkaita koulutuksia, asiantuntijaluentoja ja retriittimuotoisia palveluja holistiseen hyvinvointiin.

Ilmoittaudu rentouttavaan ja vahvistavaan NLP- ja joogaretriittiin 31.10.-2.11.2014

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!