Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

True Heartsin tiimi vahvistuu

True Heartsin tiimi vahvistuu strategiasuunnittelun ja viestinnän sekä tutkimuksen osaamisella. Aitoina Sydäminä aloittavat strategia- ja viestintävalmentaja Katja Espo, viestintävalmentaja Tarja Törmänen ja kehitysjohtaja Marja-Leena Tikkanen.  Palveluvalikoimamme laajenee johtamis-, esimiestyö-, vuorovaikutus- ja työhyvinvointikoulutusten lisäksi myös viestintään ja strategiseen suunnitteluun.

Yksityishenkilöille järjestämme jatkossakin sertifioituja NLP-koulutuksia sekä eri teemojen lyhytkursseja, joista tiimivahvistuksen myötä uutuutena Viesti positiivisesti ja vaikuttavasti -koulutus.

katja_nettiKatja Espo on tehnyt pitkän uran viestintätoimisto Pohjoisranta Burston Marstellerissä konsulttina ja esimiehenä. Hän jatkaa edelleen myös työssään johtavana konsulttina ja osakkaana viestintätutkimuksiin ja viestinnän strategiseen konsultointiin keskittyvässä Prior Konsultointi Oy:ssä.

”Minulle rakkautta, intohimoa ja inhimillisyyttä on rakentaa avointa vuorovaikutusta, joka lähtee yksilön kunnioittamisesta. Haluan auttaa yrityksiä ja organisaatioita tekemään vaikuttavia valintoja, suunnittelemaan tavoitteitaan ja rakentamaan dialogia niin, että sekä yhteisöt että yksilöt pääsevät kasvamaan avoimessa vuorovaikutuksessa, erilaisuutta kunnioitten.”

tarja_businessTarja Törmänen on toiminut Wulff-konsernissa yhteensä 15 vuotta mm. viestintä- ja markkinointijohtajana, esimiehenä ja johtoryhmän jäsenenä sekä ohjannut lukuisia viestinnän-, asiakaspalvelun ja myyntityön koulutuksia ja luentoja eri kohderyhmille.

”Vuorovaikutus – verbaalinen, visuaalinen, kehollinen – on intohimoni. Ihmiset ovat enemmän kuin sanat, joita he sanovat. Samalla sanamme ja tarinamme ovat paljon enemmän kuin me, sillä ne kertovat myös muista ihmisistä ja maailmasta, missä elämme. Ihmiset ovat viestintää ja viestintä on seikkailu mieleen ja ajatteluun, vaikuttavin johtamisen työkalu ja tapa olla kontaktissa itsen, muiden ja koko maailman kanssa.” 

marjaleena_kasvokuva_nettiMarja-Leena Tikkanen on tehnyt pitkän uran Valiolla sekä asiantuntijana että esimiehenä muun muassa markkinoinnin, myynnin ja tuotekehityksen alueilla. Hän on johtanut lukuisia brändien ja konseptien kehittämistä tukevia tutkimuskokonaisuuksia sekä Suomessa että kansainvälisesti. Marja-Leena vastaa True Heartsin asiakaspalautejärjestelmän kehittämisestä. True Hearts tarjoaa hänen tutkimusosaamistaan lisäpalveluna yritysten ja organisaatioiden kanssa toteutettavissa koulutuksissa ja valmennuksissa.

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!