Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

Uusia osakkaita, uutta osaamista

True Heartsin tammikuu on uuden alku, monella tapaa!

Pitkäkestoisiin NLP-koulutuksiin osallistuneet tietävät, että NLP Practitioner –koulutus on mielenkiintoinen matka itseen. Matka, jolla löytää jotain uutta. Itsestään ja muista. 

True Heartsin Senior NLP-kouluttaja Reetta Vanhasen vetämiin  tammikuussa Helsingissä alkavaan 16 pv NLP Practitioner  -koulutukseen, helmikuussa 7 pv Practitioner-NLP:n Perusteet, maaliskuun 16 pv Esimies NLP Practitioner –koulutukseen on vielä muutamia paikkoja vapaana. Myös maaliskuussa 16 pv Imatralla alkavaan NLP Practitioner –koulutukseen ehtii vielä ilmoittautua mukaan.

Lasse Seppänen

Lasse Seppänen

Vuoden 2016 koulutuksiin oman erityisosaamisensa tuovat vahvasti mukaan True Heartsin uudet osakkaat ja valmentajat Senior True Coach Lasse Seppänen ja Professional NLP Trainer, NLP-kouluttaja Susanna Knuuttila.

Uusi True Coach –koulutuskonsepti

yhdistää NLP:n ja valmennuksen  mm. personal trainereille suunnatun lisäkoulutuksen muodossa Suomessa ennennäkemättömällä tavalla. Tammikuussa käynnistyvä koulutuskonsepti on suunnattu kaikille  liikunta-, valmennus-, terveydenhuolto- ja hyvinvointialojen ammattilaisille. Konseptia luotsaa yksi Suomen kokeneimmista personal trainer -kouluttajista ja ammattivalmentajista, NLP Master Practitioner Lasse Seppänen. Seppänen on kouluttanut uransa aikana tuhansia liikunta-alan ammattilaisia ympäri Suomea. Ensimmäinen maksuton NLPersonal Trainer (NLPT) ™ INTRO startaa Helsingistä 20.1. ja seuraavat NLPT Introt Oulussa 27.1., Tampere 3.2, Jyväskylä 10.2. – Tervetuloa mukaan!

Opetustyön ammattilaisille ja vanhemmille

Susanna Knuuttila (KM) yhdistää NLP:n, koulutus-, opetus- ja kasvatustyön. Knuuttilan pitkä työhistoria päivähoidosta ja peruskoulun luokkamuotoisesta erityisopetuksesta eritystarpeisen perheiden parissa näkyy vahvasti opetustyön ammattilaisille ja vanhemmille suunnitelluissa koulutuksissa. Osaamisen ytimessä ovat NLP, vuorovaikutus- ja tunnetaidot, vaikuttava yhteistyö sekä voimaannuttava sovittelu. Susanna Starttaa Imatralta  NLP Opetustyössä ja oppikokemusten rikastaminen 26.1. ja vanhemmille suunnattu ensimmäinen ilta on Voimavaroja vanhemmuuteen- minä riitän 24.2.

susanna_knuuttila_nettireso_istumassa_2015

Susanna Knuuttila

Tietoa uusista koulutuksista saat tilaamalla True Hearts uutis- ja koulutuskirjeen tai ottamalla yhteyttä toimitusjohtaja, Senior NLP-kouluttaja Reetta Vanhaseen 050 5890 129 tai koulutusjohtaja, Senior True Coach Lasse Seppäseen 044 3496 682.

Live what you love- tiimi toivottaa kaikille inspiroivaa loppuvuotta!

Avaimet onnelliseen elämään

Avaimet onnelliseen elämään

 

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!