Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

Uusitut True Hearts -sivut auki!

Tervetuloa tänään avatulle, upouudelle True Hearts -sivustolle!

Löydät nyt sivuilta entistä selkeämmässä muodossa tietoa muun muassa tulevista NLP-koulutuksistani ja workshopeista sekä lyhyen katsauksen NLP:n mukaiseen ajatusmaailmaan. Lähetämme jatkossa myös vanhoille ja tuleville ystävillemme kuukausittaisen uutiskirjeen, jonka voit tilata sähköpostiisi sivuilla olevasta linkistä.

Tähän uuteen blogiin kirjoitan säännöllisesti ajatuksiani ja huomioitani maailmanmenosta NLP:n näkökulmasta ja ajankohtaisista alan kuulumisista.

NLP on nyt Suomessa suositumpaa kuin koskaan. Miksi? Työpaikoilla alkaa ainakin olla jo enemmän NLP-koulutuksia käyneitä ja yhä useamman esimies on soveltanut oppejaan myös käytännössä. Aihe on myös näkynyt enemmän julkisuudessa ja saanut uteliaat etsimään lisätietoa netistä ja kirjoista. Joku on saattanut myös saada markkinointikirjeen, jossa luvataan, että pelot poistuvat ja elämä on jatkossa loistokasta – ja että kaiken tämän voi vieläpä saavuttaa nopeasti ja tehokkaasti! Kun taas jollain toisella kohtaaminen NLP:n kanssa osuu juuri sopivaan muutosvaiheeseen elämässä.

Olipa innostuksen takana mikä syy tahansa, toivotan kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi NLP:n pariin. NLP:ssä on hienoa sekin, että se on hyvin käytännönläheistä ja toimivaa ja se on niin paljon enemmän kuin pelkkää tekniikkaa tai tehokkaita malleja. Pelkkä tekniikka jättää kylmäksi, ja on vain yksi työväline taustalla. NLP on jotain vasta kun se menee luihin ja ytimiin – elämään. Tervetuloa tutkimusretkelle itseesi!

Halauksin,

Reetta

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!