Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

Intohimoinen True Hearts

Olemme intohimolla mukana tämän vuoden Intohimoinen yritys 2016 -kampanjassa, jossa etsitään sataa Suomessa toimivaa intohimoista yritystä, joiden tarinat jaetaan koko Suomelle. Savonlinnan Oopperajuhlien koordinoima Inspired in Finland -yhteisö haluaa olla osaltaan vaikuttamassa suomalaisen työelämän nousuun. Kampanja huipentuu kymmenen intohimoisen yrityksen esittelyyn huhtikuussa Helsingissä.

IY_merkki_cmyk

Alla on kerrottu miten meitä on luonnehdittu kilpailussa. Olemme erittäin otettuja siitä, että saamme olla mukana.

Kohtaamisen Aitoutta ja Intohimoa – Olen tässä, olen läsnä ja näen Sinut!

True Hearts NLP Finland Oy tarjoaa valmennuksia ja koulutuksia sekä yhteistyökumppanuutta työhyvinvointiin, vuorovaikutukseen ja johtamiseen sekä henkilökohtaiseen kasvuun. He onnistuvat valmennuksissaan ja koulutuksissaan sillä he ovat aidosti läsnä ”Aitoja Sydämiä”, tehden työtään intohimoisesti, rakastaen ja inhimillisesti.

True Heartsin tarina

Reetta Vanhanen perusti True Hearts NLP Finland Oy:n vuonna 2000. Yritys tarjoaa yksityishenkilöille ja yrityksille NLP-koulutuksia, valmennusta, workshoppeja sekä räätälöityjä yritysvalmennuksia henkilökohtaiseen kasvuun, johtamiseen, vuorovaikutukseen ja työhyvinvointiin. Jokaisessa valmennuksessa yksilö- tai yritysvalmennustasolla koetaan oivalluksia kyseiseen valmennus- tai koulutusteemaan liittyen. Oivallukset vievät yksilöä ja yritystä eteenpäin tuoden kasvua sekä henkilökohtaisella että yritystasolla.

True Hearts NLP Finland Oy:n valmennukset ja koulutukset pohjautuvat uuden ajan NLP-menetelmiin (Next Generation NLP). True Hearts NLP Finland Oy:ssä työskentelee nykyään kuusi henkilöä ja yritys on lupaavassa kasvuvauhdissa. Kokemusta ja osaamista 15 vuoden aikana on kertynyt. Yritys on nykyisin Suomen arvostetuin ja ammattitaitoisin NLP valmennusyhtiö ja tämä ei ole ihme sillä intohimo, rakkaus ja inhimillisyys välittyy aidosti niin valmennuksissa ja koulutuksissa. Valmennuksissa ja koulutuksissa tuetaan ihmisen omaa tietä ja ihminen tulee ymmärretyksi, nähdyksi, kuulluksi, hyväksytyksi ja rakastetuksi juuri sellaisena kuin hän on, aitona omana itsenään. ”Olen tässä, olen läsnä ja näen sinut”. Tuo aito kohtaaminen ja läsnäolo koskettaa ja pysäyttää! Nykyihminen on kiireinen ja paljolti suorittaja keskeinen. Yhä enemmän toimitaan autopilotilla ja unohdetaan kiireessä omat tarpeet ja yhteys omaan itseen. Yhteys omaan itseen voi jopa katketa kokonaan stressissä ja kiireessä. Aidon kohtaamisen ja läsnäolon kokeminen palauttaa yhteyden itseen ja omiin tarpeisiin. Samalla kun on läsnä itselleen on helpompi olla läsnä myös muille. Muuta tähän yhtälöön ei tarvita ja alat onnistua tavoitteissasi varmasti!

Reetalla on intensiivinen kyky olla läsnä ja kohdata ihminen juuri sellaisena kuin hän on. Hän on tutkinut omaa itseään vuosien varrella, oppinut, opetellut ja uskaltaa olla aidosti oma itsensä. Hän ammentaa aitoutta sekä intohimoa omista elämänkokemuksistaan, Reetta ja hänen yrityksensä tekee työtä kutsumuksesta. True Heartsin kutsumus ja intohimo koostuu rohkeudesta, innostustavasta drivestä, motivaatiosta, halusta kohdata ja tulla kohdatuksi aidolla sydämellä.

True Heartsia ohjaavat arvot ovat Rakkaus, inhimillisyys ja intohimo.

Kun ihminen saa osakseen kannustusta ja rohkaisua ja tulee nähdyksi, kuulluksi omana itsenään hänellä on käytössään koko maksimipotentiaalinsa ja hän voi hyvin. Hän uskaltaa olla aidosti se kuka on ja uskaltaa rohkeasti, kokeilla uutta, ilman epäonnistumisen pelkoa. Hän uskaltaa rohkeasti kokeilla erilaisia toimintatapoja, kyseenalaistaa, olla luova ja innostua hänelle merkityksellistä asioista. Tämä filosofia ohjaa True Heartsin kaikkia toimintoja ja tekemistä arjen tasolla, joka päivä. Tämä on True Heartsin tavoite heidän omassa organisaatiossa ja heidän kaikkien asiakkaiden kanssa.

True Hearts Tiimi

Reetta Vanhanen perustaja, pääosakas ja toimitusjohtaja, Senior NLP-kouluttaja ja henkilöstövalmentaja, NLP Master Trainer, NLP Master Coach, Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtaja 2001-2013 ja Suomen Coaching-yhdistyksen jäsen sekä lisäksi member of NLPU community and consulting group, Affiliated Partner of NLPU, Member of Robert Dilts strategy group.

Susanna Knuuttila, Osakas, Hyvinvointivalmentaja ja NLP-kouluttaja, Erityisluokanopettaja, NLP Associate Trainer ja NLP Coach.

Lasse Seppänen, Osakas, Koulutusjohtaja NLPT, Senior True Coach ja –kouluttaja ja NLP Master Practitioner.

Eeva Lehto, NLP Kouluttaja, NEXT Generation NLP Trainer, Psykoterapeutti, Ratkaisukeskeinen valmentaja ja Mindfulness-kouluttaja.

Katja Esbo, Viestintävalmentaja, NLP Associate Trainer.

Marja Tikkanen, Koordinaattori, Coach ja Kouluttaja.

Erna Kasterinne, Lisensioitu joogaopettaja RYT-200 ja fysioterapeutti.

True Hearts esittelyteksti, Minna Vuolanto

 

 

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!