Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

Herätä intuitio ja ota yhteys sydämeesi!

intuitio

Haluatko herättää intuitiosi? Herätä nupustasi?

Oletko huomannut, miten ainutlaatuinen olet? Sinulla on omat erikoisuutesi ja omat vahvuutesi. Elämästäsi löytyy paljon mahtavia mahdollisuuksia, kun uskallat avautua ja elää itsellesi aidolla tavalla. Ehkä olet kuin kukka nupussaan, odottamassa tilaisuutta avautua ja näyttää maailmalle oman upeutesi!

True Heartsilla haluamme olla luomassa maailmaa, jossa yksilön kasvu ja menestys kumpuaa rakkaudesta. Rakkaudesta käsin eläminen tarkoittaa vahvaa yhteyttä omaan sydämeen ja sieltä käsin ratkaisujen tekemistä. Liiallisen ajattelun sijasta, meidän olisi hyvä olla enemmän yhteydessä sydämeemme, sieluumme.

Intuitio on mielen keskustelua sielun kanssa. Se on herkkyyttä kuulla se, mitä ei voi kuulla

Tommy Hellsten on sanonut kirjassaan Saat sen mistä luovut näin: “Liika ajattelu estää syvemmän oivaltamisen. Suuret totuudet ovat usein järjen ulottumattomissa. Ellei sitten järki ole nöyrtynyt viisauden edessä. Järki saattaa salvata intuition. Järjen hallitsema ihminen ei ymmärrä sellaista, mitä ei voi järjellään selittää. Ja koska intuitiota ei voi selittää, se karkaa järjen ulottumattomiin.”

“Mitä sitten on intuitio? Se on mielen keskustelua sielun kanssa. Se on herkkyyttä kuulla se, mitä ei voi kuulla, kykyä nähdä se, mitä ei voi nähdä. Eikä vain herkkyyttä kuulla ja nähdä, vaan rohkeutta toimia jopa silloin, kun teot vaikuttavat järjettömiltä.” -Tommy Hellsten

intuitio

Herätä intuitio – ota yhteys sydämeesi!

Seuraavan harjoituksen avulla voit pysähtyä ja lisätä läsnäoloa, tunteita ja intuition voimaa omaan päivääsi. Tämä harjoitus voi olla hyvä tehdä esimerkiksi silloin, kun olet tienhaarassa ja et ole varma päätöksistäsi. Toisaalta tämän harjoituksen avulla voit keksiä luovia ideoita tai muutenvain rentoutua sydämesi äärellä.

1. Aluksi pysähdy ja ole läsnä tässä hetkessä. Keskitä huomiosi tähän hetkeen, omaan kehoosi ja omaan hengitykseesi. Hengitä sisään ja ulos ja anna jokaisen hengityksen rentouttaa. Jokaisella uloshengityksellä voit luopua ajatuksista ja stressistä. Aseta käsi rinnan päälle sydämen kohdalle ja tunne kädessäsi sydämen syke, elämän energia. Tunne sydämesi voima ja viisaus.

2. Syvennä hengitystäsi ja kuvittele hengittäväsi suoraan sydämeen. Hengitä syvään ja kuvittele kuinka puhdistava ja raikas ilma kulkee suoraan sydämeen ja herättää tunteet sekä intuition. Voit kuvitella ilman puhdistavana valona, joka virkistää ja parantaa kehosi ja sydämesi. Voit kuvitella uloshengitykseen stressiä tai epäpuhtauksia, joita nyt puhdistat pois kehostasi ja sydämestäsi. Samalla sydämesi puhdistuu ja aukeaa nupustaan.

3. Jatka hengittämistä suoraan sydämeen ja kuvittele mielikuvissasi sydämen aukeavan, kuin kukka aukeaa nupustaan.

4. Jatka hengittämistä suoraan sydämeen ja keskity sydämelläsi aistimaan kaikki läsnäolevat tunteet. Voit myös kysyä sydämeltäsi elämääsi koskevia kysymyksiä. “Mitä minä haluan? Minkä päätöksen teen? Miten haluan elämääni elää? Mikä on minulle kaikista tärkeintä?” 

Ole kiitollinen ja ota vastaan sydämesi viestit!

Voit vahvistaa intuitiota myös koulutuksissa

Järjestämme jatkuvasti henkisen kasvun ja itsensä kehittämisen koulutuksia, joissa opit tuntemaan itsesi ja kuuntelemaan intuitiotasi. Katso koulutuskalenterista tulevat koulutuksemme. Monessa koulutuksessa hyödynnämme tehokasta NLP – menetelmää, jonka avulla voit tehdä nopeastikin pysyviä muutoksia ajattelutavoissasi.

Haluatko vahvistaa rakkautta elämässäsi? Tee rakkausharjoitus täältä!
Tai ehkä haluat tehdä NLP-harjoituksia omien arvojesi ja elämäntehtävän oivaltamiseksi täältä.


Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!