Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

Lomalle laskeutumisen harjoitus

lomalle laskeutumisen vinkit. näin vältät stressin lomalla

Aloita lomalle laskeutuminen nyt!

Kesä on alkanut ja pian on jo juhannus! Haluaisitko tänä kesänä rentoutua ja nauttia keskikesän juhlasta täysillä?

Joskus lomaan liittyy liiankin suuria odotuksia. Ehkä ajatellaan, että lomalla on oltava tosi kivaa, leppoisaa ja rentouttavaa, mutta sitten loman alussa saatetaan olla aivan poikki tai ajatukset harhailevat vielä työasioissa.

On hyvä muistaa, että lomakin on ihan vain elämää, johon liittyy epätäydellisyys siinä missä arkeenkin. Voit seuraavan harjoituksen merkeissä valmistaa itseäsi lomamielelelle jo etukäteen!

PerjantaiSydän: Lomalle laskeutumisen harjoitus

Seuraavan harjoituksen avulla voit rennosti laskeutua lomalle!

  1. Voit valmistella itseäsi hyvälle lomamielelle visualisoimalla tulevaa lomaasi. Miltä haluaisin tulevan loman näyttävän, kuulostavan ja tuntuvan? Millaisissa tunnelmissa haluaisin lomani aloittaa?

  2. Voit myös ennakoida lomatarpeitasi. Kun pohdit tulevaa ihanaa lomaasi, voit hyvin kysyä itseltäsi, Miten saan lomastani kaiken irti omalla tavallani? Kannattaako minun jotenkin valmistautua lomaan? Jos kyllä, niin miten valmistaudun?

  3. Seuraavaksi pohdi tulevan viikon askareiden ja työtehtävien priorisointia. Mitkä kiireelliset asiat minun kannattaa tehdä valmiiksi ennen lomaa? Mitkä asiat voin jättää tehtäväksi loman jälkeen?

  4. Viimeiseksi keskitä huomiosi oman lomamielesi valmisteluun. Miten voisin rentoutua jo tänään ja ennen loman alkua? Miten valmistan mieltäni lomaan nyt viikonloppuna ja tulevalla viikolla?

Tämä kirjoitus on julkaistu PerjantaiSydän -uutiskirjeessämme. Voit tilata uutiskirjeemme täältä kun haluat postilaatikkoosi harjoituksia ja vinkkejä onnelliseen elämään. Saat myös tietoa tulevista huippukoulutuksista.
Tilaan uutiskirjeen tästä.

Yksi keino valmistaa mieltäsi tulevaan lomaan, on osallistua sunnuntaina (17.6) kehon ja mielen kevätsiivoukseen. Sydämellisesti tervetuloa kirkastamaan mielesi ennen loman alkua!

kevätsiivous uutiskirjeeseen

Tervetuloa kehon ja mielen kevätsiivoukseen!

Aloita lomalle laskeutuminen kehon ja mielen kevätsiivouksessa sunnuntaina (17.6). Kevätsiivouksessa pyyhitään pölyt pois mielestä, vahvistetaan kehoa ja itsetuntoa sekä opitaan tuntemaan paremmin omat vahvuudet.

Kevätsiivouksessa NLP ja Jooga yhdistyvät luoden rauhallisen, energisoivan ja voimaannuttavan kokemuksen. Osallistujan kokemus kevätsiivouksesta: “Päivän jälkeen keho ja mieli on täynnä positiivisia ja voimaannuttavia tunteita. Kiitos.” – Nina

Sydämellisesti tervetuloa! <3

Kehon ja mielen kevätsiivous

kesä uutiskirjeeseen

Katso täältä koulutuskalenterimme!

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!