Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

?Mitä on menestyminen?

PerjantaiSydämessä, uutiskirjeessämme pohdimme tänään menestymistä ja sitä mitä tuo sana pitää sisällään. Naistenpäivänä 8.3 ilmestyi Maaretta Tukiaisen ja Jaana Villasen kirja Huippunaiset – Menestystarinoita. Kirjassa on mukana rohkealla tarinallaan myös huippukouluttajamme Reetta. Aihe sai meidät miettimään mitä menestyminen oikein tarkoittaa ja mitä tuo sana pitää sisällään?

Menestyminen liitetään nopeasti statukseen, rahaan, omaisuuteen ja verkostoihin. Mutta mitä on todellinen menestyminen? Voiko sitä kukaan muu määritellä kuin sinä itse? Imemme helposti itseemme ulkopuolelta tulevia malleja ja päämääriä menestymisestä.

WYHVZD3IRD

PerjantaiSydän tehtävä
Aidot sydämet kannustavat sinua tänä viikonloppuna ottamaan ajan itsellesi ja miettimään…
Mitä menestys on minulle?
Mitkä arvot ohjaavat valintojani?
Mitä uskomuksia minulla liittyy menestymiseen?
Millaista on minun näköiseni menestyksekäs elämä?

Luota intuitioosi. Se kertoo kyllä oikeat vastaukset läsnäolon ja rauhoittumisen kautta. Olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Ilman suorittamista. Ota kynä ja paperia ja kirjaa ylös se mitä mieleesi nousee ensimmäisenä. Kaikki vastaukset on ok.

Voisiko todellinen menestys olla sitä, ettei luovuta esteistä huolimatta? Tai osaa päästää irti oikeassa kohdassa. Ei se miten kovaa kaadut, vaan miten nouset ylös. Me välitämme viestin Olet täydellinen sellaisena kuin olet. Täydellinen omana itsenäsi. Valitsitpa menestyksesi poluksi mitä tahansa.

Aurinkoista viikonloppua ja oman näköistä elämää!

Aitojen Sydänten tiimi

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!