Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

Rakkausharjoitus – Vahvista rakkautta elämässäsi

rakkaus

Rakkaus on tunnetila, joka ei löydy itsesi ulkopuolelta, vaan sinusta itsestäsi.

Mietitkö, että miten löydät elämäsi rakkauden? Oletko etsinyt rakkautta itsesi ulkopuolelta? Rakkaus on tunnetila, joka ei löydy itsesi ulkopuolelta, vaan sinusta itsestäsi. Silloinkin kun rakastat jotakuta ja hän sinua, sinä olet se, joka aiheuttaa itsessäsi tuon rakkauden kokemuksen. Sinun ajatuksesi luovat rakkauden tunteen.

Sisäinen maailmasi koostuu mielikuvista, äänistä, sisäisestä puheesta, maku- ja hajukokemuksista sekä ehdollistuneista tunteista.  Nämä ajatuksesi osaset luovat kokemuksesi tästä hetkestä. Ajatuksesi aiheuttavat kärsimyksen ja ilon elämässä. Myös ajatuksiesi avulla pääset kokemaan enemmän rakkautta.. tästä lisää seuraavassa harjoituksessa.

Et tarvitse ketään tai mitään kokieksesi rakkautta. Voit hyvin kokea rakkautta tässä ja nyt ilman mitään tarvetta kenestäkään tai mistään, kun vaan sallit sen itsellesi. Voit tehdä rakkaudesta itsellesi tavan ja tuntea sitä vaikka joka päivä. Tunne rakkaudesta on yhtä mahdollista opettaa itsellemme kuin mikä tahansa muukin tunne ja ajatustapa. NLP on erinomainen työkalu silloin kun haluat muuttaa ajattelutapojasi (Täältä voit lukea lisää NLP:stä).

Tärkeintä olisi olla sinut itsesi kanssa ja rakastaa itseäsi, koska silloin koet tätä ihanaa tunnetta enemmän elämässäsi. Kun olet sinut itsesi kanssa ja voit aidosti rakastaa itseäsi, myös vedät puoleesi rakkautta. Rakkauden manifestoiminen elämässä tapahtuu sisältä ulospäin.

Nyt voit pysähtyä ja heittäytyä rakkauden maailmaan seuraavan harjoituksen säestämänä

Rakkausharjoitus – Vahvista rakkautta elämässäsi

Ensin tunnustele, että millaisia ajatuksia tai tuntemuksia sinussa herää, jos sanot itsellesi minä rakastan sinua? Ota hyväksyvästi vastaan kaikki ajatukset ja tuntemukset, joita sinussa herää.

Seuraavaksi keskity läsnäoloon. Aisti oman kehosi asento ja oma hengityksesi juuri nyt. Ota syvään henkeä ja vapauta hengitys rauhallisesti ulos. Aisti miltä hengittely tuntuu tässä hetkessä. Hengittele tietoisesti tällä tavalla muutaman kerran sisään-ja-ulos. Voit myös laskea hengityksiäsi siten, että sisäänhengitys on 1 ja uloshengitys 2. Tällä tavalla voit tulla läsnäolevaksi ja rauhoittaa ajatteluasi. Kun ajatuksia tulee, anna niiden tulla ja mennä pois uloshengityksen tahdissa.

Voit nyt sanoa itsellesi minä rakastan sinua ja kokea tähän ajatukseen liittyvät tunteet. Aisti, miltä rakkaus tuntuu kehossasi. Tiedosta samalla hengityksesi ja anna jokaisen hengityksesi vahvistaa rakkauden kokemustasi. Aisti miten hyvältä hengittäminen tuntuu ja miten kiitollinen olet itsellesi ja elämälle. Maistele suussasi lausetta minä rakastan sinua ja todella koe sen lauseen hyvää tekevä vaikutus.

Nyt kun olet päässyt vauhtiin, mene peilin luokse. Katso itseäsi silmiin, aidosti katso ja tunne itsesi läsnäolevassa hetkessä. Katso itseäsi syvälle silmiin ja sano itsellesi minä rakastan sinua vahvistaen rakkauden kokemusta jokaisella hengitykselläsi. Voit hyvin vaikkapa halatakin itseäsi. Nauti hetkestä ja kiitä itseäsi!

Ho’oponopono mantra rakkauden ja hyvän elämän vahvistamiseksi

Äskeinen rakkausharjoitus on voimakas tekniikka, jonka avulla vahvistat rakkautta elämässäsi. Harjoituksessa tärkeintä on rakkauden intentio ja avoimuus läsnäololle ja tunteille. Tämän lisäksi voit halutessasi vahvistaa harjoitusta yksinkertaisella Ho’oponopono nimisellä tekniikalla.

Sanotaan, että Ho’oponopono on havaijilainen menetelmä, jonka avulla voit puhdistaa tiedostamattomia rajoitteita sisimmästäsi. Voit sen avulla siis puhdistaa ja parantaa itseäsi sekä vahvistaa kaikkea hyvää elämässäsi.

Tästä tekniikasta löydät paljon tietoa netistä ja kirjoista. Suosittelemme sinua vain kokeilemaan tätä yksinkertaista harjoitusta. Jos se tuntuu hyvältä, voit ottaa sen osaksi omaa rakkausharjoitustasi. 🙂

Voit ýhdistää seuraavan Ho’oponopono mantran äskeiseen harjoitukseen tai voit yksinkertaisesti vain ajatella tätä mantraa pitkin päivääsi:

Minä rakastan sinua
Olen pahoillani
Annan anteeksi
Kiitos

True Heartsilla missiomme  on olla mukana luomassa maailmaa, jossa yksilön sekä yrityksen kasvu ja menestys kumpuaa rakkaudesta. Tarjoamme sinulle monenlaisia hyvinvoinnin ja itsensä kehittämisen koulutuksia. Katso koulutuskalenterimme täältä.Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!