Enneagrammi persoonallisuusteoria

Enneagrammi – tunne itsesi – ymmärrä muita

Miksi käyttäydymme niinkuin käyttäydymme?

Enneagrammi persoonallisuusteoria tarjoaa avaimet parempaan itsetuntemukseen, muiden ymmärtämiseen ja sujuvaan vuorovaikutukseen.

Enneagrammi -persoonallisuusteorian avulla opit enemmän siitä, mikä muissa ihmisissä ärsyttää ja mitä piirteitä taas arvostat. On  ensiarvoisen tärkeää tunnistaa oma ennegrammityyppi ja tutustua omaan tapaamme kohdata maailma, jolloin ymmärrämme itseämme uudella tavalla.

On yhdeksän erilaista tapaa reagoida, suhtautua asioihin ja niiden ymmärtäminen lisää hyväksyntää vuorovaikutusuhteisiimme. Kohtaamme maailman, muut ihmiset ja itsemme uskomattoman erilaisin tavoin. Jokaisella on omat henkilökohtaiset vahvuutensa ja kaikilta ihmisiltä voimme oppia lisää uusia tapoja toimia eri tilanteissa.

Erilaisten toimintatapojen tunnistaminen lisää työyhteisön yhteishenkeä, lisää hyväksyntää ja ymmärrystä erilaisten ihmisten välille.

Oma tyyppimme auttaa meitä tunnistamaan keskeisen selviytymisstrategiamme ja alitajuiset uskomuksemme siitä, mikä tekee meidät onnelliseksi. Tunnistamalla oman potentiaalisi, on helpompi tunnistaa ne asiat, jotka inspiroivat ja motivoivat.

Enneagrammin avulla löydämme yhteyden itseemme ja toisiin ihmisiin.

enneagrammi

Valmentaja

Marjo Lamminaho

EIF-Enneagrammiohjaaja, elämäntaidon valmentaja ja Master Coach, Toimiva arki ® -kouluttaja, NLP Practitioner

Tunnista oma enneagrammi tyyppisi

Lataa enneagrammityyppien esittely ja tee lyhyt enneagrammitesti tunnistaaksesi omat toimintatapasi.