Reija Könönen

reija

NLP kouluttaja , NLP Trainer

Ratkaisukeskeinen työnohjaaja STOry

Social Panorama Consultant

Rentoutusopastaja SHY,  YTM, Dip.EMC.

Reija toimii Suomen NLP-yhdistyksen hallituksen vara-puheenjohtajana.

Lue palautteita Reijasta

 Koulutus

Omat NLP-koulutukset 2005 ->

NLP Practitioner (x 3), NLP Master Practitioner (x 2), NLP Trainer (x 2), Certified NLP Trainer/NLPU 2013 

Suomen NLP-yhdistyksen hyväksymä NLP-kouluttaja 2012.

Muut koulutukset

Yhteiskuntatieteiden maisteri (pääaine tiedotusoppi)

Dip.EMC

Ratkaisukeskeinen työnohjaaja STOry

Rentoutusopastaja 

Social Panorama Consultant  


Tavoitteista totta

tarinani tähän päivään 

Olen kahden aikuisen lapsen äiti Espoosta. Kotoisin olen Tampereelta, missä myös opiskelin yhteiskuntatieteiden maisteriksi. Aloitin työelämässä toimittajan ja tiedottajan tehtävissä. Sittemmin siirryin markkinoinnin, myynnin ja projektien vetämisen sekä tuotekehityksen pariin. Työn ohessa opiskelin kansainvälistä markkinointia ja johtamista. Esimieskokemusta minulle on kertynyt liki 20 vuoden ajalta.

NLP:hen tutustuin vuonna 2005 ja se imaisi heti mukaansa. Koin heti alusta asti saavani NLP:stä käyttökelpoisia työkaluja helpottamaan ja rikastamaan elämääni. Opin vetämään rajani ja sanomaan ei. Oivalsin miten voin vaikuttaa ajatuksiini ja toimintaani. Koin kehittyväni myös vuorovaikutustaidoissani.

NLP-opintojen ohella valmistuin vuonna 2011 ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi Helsingin Yliopiston täydennyskoulutuskeskus Palmeniasta. NLP ja ratkaisukeskeisyys limittyvät mielestäni upeasti toisiinsa ja täydentävät toisiaan. Käytyäni Suomessa tarjolla olevat koulutukset vietin kesän 2013 Kaliforniassa, Santa Cruzin NLP yliopistossa ammentamassa lisäoppia NLP:n viimeisimmistä suuntauksista ja tutustumassa kouluttajakollegoihin eri puolilta maailmaa. 

Olen todella iloinen, että voin olla True Heartsin kouluttajatiimissä mukana jakamassa näitä käyttökelpoiseksi todettuja oppeja ja työkaluja muillekin. Toivottavasti tapaamme pian!