Alitajunnan voima vuorovaikutuksessa

Pvm: 28.03.2019
Klo 17.30 - 20.30

Alitajunnan voima vuorovaikutuksessa

Tule tutkimaan, kuinka alitajuntasi vaikuttaa vuorovaikutussuhteissasi ja oppimaan, mitä voit tehdä ollaksesi ihmissuhteissasi tyytyväisempi

Alitajunnan voima vuorovaikutuksessa

Tuntuuko, että välit sukulaiseesi, puolisoosi tai ystävääsi ovat etäiset, etkä tiedä mitä tehdä? Entä miksi ihminen, jota et ole koskaan tavannut tai ystävä, joka on toisella puolella maapalloa, tuntuu läheiseltä? Mitä voit tehdä, kun joku ihminen ärsyttää, tai jopa pelottaa? Koetko yksinäisyyttä tai ulkopuolisuuden tunnetta, ja haluaisit keinoja kokea yhteyttä toisiin ja kuulua joukkoon.

Edellä mainitut kokemukset syntyvät ihmisen ei-tietoisessa mielessä, alitajunnan puolella.

Kun ymmärät, miten alitajuntasi vaikuttaa vuorovaikutussuhteissasi ja opit keinoja oman mielen kanssa työskentelyyn, sinun on mahdollista olla onnellisempi ja voida paremmin ihmissuhteissasi.

Tule tutkimaan, oppimaan ja kokeilemaan, kuinka voit itse valjastaa alitajunnan voiman käyttöösi. Illan aikana kuulet aiheesta lisää ja pääset hahmottamaan, mistä on kyse. Illassa on teoriaosuus, jonka jälkeen kokeilemme työkaluja käytännössä.

Koulutuksen ajankohta:

 to 28.3 klo 17.30-20.30

Kouluttaja: 

Tuula Masalin

NLP Trainer, Certified Business Coach, Social Panorama Consultant, Työyhteisövalmentaja ja -sovittelija, rentoutus- ja hypnoosiohjaaja, Mental Sport ja Mental Management -kouluttaja ja -valmentaja

Hinta:

49,00 euroa (sis. alv 24%)

Voit maksaa laskulla tai paikan päällä kortilla tai käteisellä

Ilmoittautuminen: tuula.masalin@truehearts.fi tai 0400 600 050