Valloittava esiintyminen valmennus, Helsinki

Pvm: 05.03.2019
Klo 9.00 - 16.00

valloittava esiintyminen

Valloittava esiintyminen!

Valloittava esiintyminen on tehokas yhden päivän esiintymisvalmennus sinulle, joka haluat loistaa, olla vakuuttavampi tai haluat oppia olemaan lempeästi jämäkkä!

Valmennuspäivässä pääset harjoittelemaan esiintymistä sekä saat päivästä mukaasi loistavia työkaluja esiintymistilanteisiin ja niihin valmistautumiseen. Valmennuspäivä on energisoiva ja uusia näkökulmia synnyttävä.

Valmennuksen hyödyt osallistujalle:

  • Esiintymisvalmennuksesta saat loistavia työkaluja kaikkiin vuorovaikutustilanteisiin, on se sitten puhelimitse, suorassa kontaktissa tai esiintymistä yleisölle. Opit tehokkaita keinoja esiintymiseen ja siihen valmistautumiseen.
  • Jo pienillä oivalluksilla saat aikaan isoja muutoksia tuleviin esiintymis- ja myyntitilanteisiin sekä asiakaskohtaamisiin.
  • Päivästä saat mukaasi harjoituksia, joiden avulla sinusta kehittyy varma esiintyjä ja alat nauttia esiintymisestä!

Valmennuspäivässä käytämme tehokkaita NLP-tekniikoita, joiden avulla voidaan vaikuttaa ajattelu- ja käyttäytymistapoihin. Hyödynnämme myös kehon ja mielen yhteistyötä, mielikuvaharjoituksia ja pedagogisia tekniikoita monipuolisen äänen käyttöön, rytmiin ja äänen anatomiaan.

Tutustu koulutukseen videosta!

Kouluttajat: Johanna Olsson & Johanna Hytti

esiintymiskoulutus esiintymiskoulutus

Johanna Olsson

Johanna on tehnyt yli 25 vuotta töitä henkilöstöjen kehittämisen ja tukemisen kanssa. Hänellä on kokemusta niin esimies- kuin johdon tehtävistä. Henkilöstöjohtajana Johanna toimi 8 vuoden ajan kasvuyrityksessä ollen myös mukana johtoryhmätyöskentelyssä.

Valmentajana ja kouluttajana Johanna on viimeisen viiden vuoden ajan ollut tukemassa yritysten henkilöstöä ja erityisesti esimiehiä kohti omaa parasta potentiaaliaan.

Johannalle merkityksellistä on se, että valmennukset ovat ratkaisukeskeisiä, osallistavia ja voimaannuttavia. Tavoitteeni on, että harjoitusten avulla tapahtuu oivalluksia ja muutosta, joka näkyy arjessa. Se mahdollistuu hyvien kokemusten ja yhteisen tekemisen kautta.

Vuonna 2011 alkoi Johannan NLP-matka ja hän kouluttaa myös NLP-Practioner kursseja  ja joogaa. Johanna on NLP Trainer, Ratkaisukeskeinen työnohjaaja, LCF Life Coach, lukenut työ-ja organisaatiopsykologiaa, fysioterapeutti ja joogaopettaja.

Johanna Hytti

Johanna Hytti on 20 vuoden laulajauran aikana kiertänyt ympäri maailmaa, niin pienillä kuin isoillakin areenoilla yhdessä Värttinän ja Kuunkuiskaajien kanssa. Vuonna 2010 hän edusti Suomea Oslon euroviisuissa ja hänellä on monipuolinen kokemus live-tilanteissa esiintymisestä eri medioissa.

Johanna on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta ja kouluttaunut NLP-masteriksi sekä toiminut laulunopettajana yli 20 vuotta. Valmentajana ja kouluttajana Johannan mielenkiinto kohdistuu erityisesti esiintymiseen, vuorovaikutukseen, intuitioon ja luovuuteen.

Ajankohta ja aikataulu:

Valloittava esiintyminen on yhden päivän tehokas esiintymisvalmennus.

Valmennus järjestetään 5.3.2019

Päivän kesto 9:00 – 16:00

Paikka: True Hearts koulutustilat, Malminkaari 5, 4.kerros

Hinta: 590€ + alv. 24%

Ilmoittaudu mukaan alta:

Ilmoittaudu mukaan täältä!