Mistä tukea muutosmyllerryksen keskelle? Maksuton tutustumisilta

Pvm: 02.04.2019
Klo 16.00 - 18.00

Mistä tukea muutosmyllerryksen keskelle? Maksuton tutustumisilta

Tervetuloa InChangen järjestämään maksuttomaan tutustumisiltaan, jossa me HR-kehittäjät, muutosten vetäjät ja erilaisten työelämän muutostilanteiden äärellä elävät kohtaamme toisemme uudistumisen teeman ympärillä.

Muutosvauhti työelämässä on nykyisin kovaa, eikä aikaa tunnu löytyvän pysähtyä, pohtia ja reflektoida. Happiness-tila True Heartsin toimitiloissa Malmilla tarjoaa erinomaiset puitteet hetken pysähtymiselle, toisten kohtaamiselle ja avoimelle, luottamukselliselle keskustelulle.

Uudistuminen on väistämätöntä, mutta sen ei tarvitse olla vaikeaa. Muutos on ihmisenä kasvamista ja kehittymistä, joka kuuluu elämään. Siihen sisältyy totutuista ajattelumalleista luopumista, vanhasta irti päästämisen surua, hyvien ja edelleen toimivien asioiden säilyttämistä ja tarpeellisten uudistamista.

Kukaan ei voi välttyä muutokselta. Kuulutko Sinä niihin edelläkävijöihin, jotka esimerkillään luovat ja ohjaavat muutosta? Millaista tukea Sinä kaipaat – itsellesi ja organisaatiollesi?

Tule kuulemaan kokonaisvaltaisen muutoksen näkökulmista, uskomusten, asenteiden ja toimintatapojen muuttamisesta sekä transformatiivisesta ja inhimillisemmästä johtajuudesta. Fiksummat muutokset säästävät ihmisten lisäksi myös euroja.

Verkostoidutaan, rentoudutaan ja muutetaan yhdessä maailmaa!
“We empower You InChange” 😊 www.inchange.fi

Paikka: True Hearts koulutustilat, Malminkaari 5, 4. kerros. Helsinki.

Aika: ti 2.4..2019 klo 16.30-18 (olemme paikalla ainakin klo 18 saakka)

Voit tulla paikalle jo aikaisemmin klo 16:00, jolloin kahvit ovat valmiina. Ohjelma alkaa klo 16:30.

Hinta: Tapahtuma on maksuton

Järjestäjä: InChange – Maria Kausto-Turner ja Sanna Niemelä

Maria Kausto-Turner

Sanna Niemelä

 

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa nyt omasi!

Ilmoittaudu tästä