Kehon ja mielen rajat, Jooga ja NLP päivä

Pvm: 17.06.2018
Klo 12.00 - 16.00

Tapahtumapaikka:
True Hearts koulutustilat, Helsinki
Malminkaari 5
00700 Helsinki

Aseta itsellesi sopivan vahvat rajat

Ovatko rajani joustavat ja selkeät? Osaanko sanoa ei ja minätunteeni on sopivan vahva? Miltä tuntuu kun rajamme ovat läpäisevät, tai silloin kun ne ovat vahvat kuin muuri?

Joogaamme ja meditoimme samalla tutkien omia joustavia rajojamme. Kokeilemme vahvaa soturinvoimaa ja lempeää yhteyttä yhteiseen energiaan. Keskustelemme omista rajoistamme ja teemme NLP-harjoituksen rajoista.

Rajat harjoituksessa tunnistamme tilanteet, joissa rajamme ovat vahvoja ja läpäiseviä. Voimme muokata rajojamme niin, että ne tukevat parhaalla mahdollisella tavalla omaa elämäämme.

Kehon ja mielen rajat on osa kevätsiivousta

Kehon ja mielen rajat -päivä on toinen osa kehon ja mielen kevätsiivous -kokonaisuutta, jossa vahvistetaan itsetuntoa ja opitaan tuntemaan paremmin omat vahvuudet. Tule mukaan lakaisemaan mielesi kirkkaan puhtaaksi!

Kehon ja mielen kevätsiivouksen aloittaa virkistävä tunteiden tuuletus (10.6.), jossa joogaamme kehoa auki ja muokkaamme omia tunnetilojamme. Toisena päivänä (17.6) jatkamme tutkimaan omia kehon ja mielen rajojamme. Kokeilemme vahvaa soturinvoimaa ja lempeää yhteyttä yhteiseen energiaan. Kevätsiivouksen päättää rohkeutta vahvistava, Rohkeus olla minä – päivä (27.6), jossa pääsemme vielä kiillottamaan omaa sisäistä puhettamme kauniimmaksi itseämme kohtaan.

Tule puhdistamaan mielesi kirkkaan tyyneksi

Kehon ja mielen kevätsiivouksen päivät ovat:
Tunteiden tuuletus, 10.6 klo 12-16
Kehon ja mielen rajat, 17.6 klo 12-16
Rohkeus olla minä, 27.6 klo 17-21

Päivät ovat erillisiä ja voit osallistua vain yhteen päivään tai kulkea koko kevätsiivouksen Johannan lempeässä opissa. Haluatko aloittaa oman kehon ja mielen kevätsiivouksesi?

Kevätsiivouksessa vahvistetaan kehon ja mielen hyvinvointia jooga ja NLP- harjoituksia tehden.

Jooga

Jooga on kaikille sopiva lempeä yin- ja flowjoogan yhdistelmä. Yin- ja flowjooga on rauhallista, palauttavaa ja kehon syvempiin kerroksiin vaikuttavaa joogaa. Joogatunnit sisältävät helppoja joogaliikkeitä ja ne soveltuvat kaikentasoisille osallistujille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla.

NLP

NLP on yksi merkittävimmistä tietoisuuden kasvattamisen ja itsensä kehittämisen menetelmistä. NLP osuudet ovat oivalluttavia ja rauhallisen toiminnallisia. Aiempaa kokemusta NLP:stä voi olla, mutta sitä ei tarvitse olla. NLP antaa mahdollisuuden ohjata ajatuksiaan ja elämää entistä tasapainoisempaan suuntaan.

Ohjaaja

Johanna Olsson
NLP-trainer, RYT200 joogaopettaja, fysioterapeutti, henkilöstövalmentaja, LCF Life Coach.

Tavoitteeni on tukea ihmisiä kohti elinvoimaista kokonaisvaltaisuutta ja parasta versioita itsestään. Valmennukset ovat sallivia, osallistavia ja voimaannuttavia. Se on matka kohti toivottua muutosta, joka jää elämään.

Johanna on tehnyt ihmisten hyvinvoinnin kanssa töitä yli 20 vuotta. Tällä hetkellä Johanna tekee pääasiassa esimies-, johtoryhmä- ja työyhteisövalmennuksia mm. yhteistyön ja vuorovaikutustaitojen kehittämisestä. Johannasta voi lukea lisää täältä: www.johannaolsson.fi

Hinta

Kehon ja mielen rajat- päivä: 69€ (sis. alv 24%).

Kehon ja mielen kevätsiivouksen kolme päivää erikseen tilattaessa ovat yhteensä 207€. Täältä voit ilmoittautua mukaan kaikkiin kolmeen päivään!

Tule kaverin kanssa!
Kun kutsut ystäväsi mukaan, saatte molemmat -10€ alennuksen lippunne hinnasta. Tilatkaa lippunne erikseen ja käyttäkää alennuskoodia: KAVERINKANSSA. Lisäksi kirjoittakaa lisätietokenttään kaverinne nimi.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Varmista nyt paikkasi pienryhmästä.

Sydämellisesti tervetuloa!