Kohti unelmia ja tavoitteita – aarrekarttailta

Pvm: 13.03.2018
Klo 17.30 - 20.30

Tapahtumapaikka:
True Hearts koulutustilat, Helsinki
Malminkaari 5
00700 Helsinki

Visualisoi tavoitteitasi ja unelmiasi Aarrekartta-menetelmän avulla.

Aarrekartta on hauska ja luova tapa selkeyttää omaa suuntaa kuvien avulla. Kuvat auttavat meitä kirkastamaan tavoitteitamme, unelmiamme ja toiveitamme auttaen meitä niitä kohti.

Aarrekartta valmistaa meitä henkisesti muutokseen ja tekee meidät avoimemmiksi ratkaisujen löytämiselle.  Tiedostaessamme unelmamme suhtaudumme luottavaisesti unelman toteutumiseen ja samalla tapamme tarkastella todellisuutta muuttuu. Alamme havaitsemaan unelman toteutumisen kannalta tärkeitä asioita. Saatamme havaita ja keksiä yllättäviäkin asioita, jotka edesauttavat unelmamme toteutumista.

Oletko kirjoittanut tavoitteitasi ylös? Hienoa! Tavoitteiden ylöskirjoittaminen on todella hieno asia, joka myös selkeyttää omaa suuntaa ja motivaatiota. Aarrekarttatyöskentelyn avulla pääset täyteen harmoniaan unelmiesi kanssa, sillä luovana ja visuaalisena menetelmänä se aktivoi molempia aivopuoliskoja.

Aarrekartta-menetelmän vahvuus perustuukin siihen, että niin tietoinen mieli kuin alitajuntakin valjastetaan unelman toteuttamiseen. Aarrekarttaillasta saat mukaasi visuaalisen aarrekartan, jonka avulla Sinun on helpompi suunnistaa sekä pitää yllä inspiraatiota päivästä toiseen.

Aarrekarttamenetelmän hyödyt

– selkiyttää suuntaa, tavoitteita ja unelmia
– innostaa, energisoi ja kannustaa
– tekee unelmista konkreettisempia
– lisää toiveikkuutta
– parantaa elämänlaatua
– tuo iloa ja voimaa arkeen
– kasvattaa todennäköisyyttä onnistua
– ohjaa ajatuksia myönteisempään suuntaan
– tervehdyttää toimimattomia uskomuksia itsestä ja tulevaisuudesta

Illan aikana käydään lyhyesti läpi visualisoinnin merkitystä tavoitteiden saavuttamisessa ja tehdään aarrekartta.

Aarrekartta auttaa kiinnittämään huomion oikeisiin asioihin. 
Se mihin keskityt ja kiinnität huomiosi, kasvaa.

Illan aikana tarjolla kahvia ja teetä.

Aarrekarttaillan ohjaa

Valmentaja ja aarrekarttaohjaaja Marjo Lamminaho

Ilmoittaudu mukaan ja saat ohjeet siihen, miten valmistautua iltaan. Paikkojen määrää on rajattu, joten varmista paikkasi pian!

Huom! Kun haluat kunnolla panostaa, niin tule mukaan aarrekarttapäivään. Aarrekarttapäivässä voit omistaa kokonaisen päivän (6 tuntia) omien unelmiesi vahvistamiseen. Tutustu täältä aarrekarttapäivään

Hinta: 
49€ (sis. alv 24%)

Maksutavat (Paytrail):

– mm. verkkopankkimaksut, luotto- ja pankkikorttimaksut, Collector lasku tai osamaksu, paytrail tili

Mikäli yllä olevista maksutavoista ei löydy sinulle sopivaa, ole meihin yhteydessä info@truehearts.fi. Sähköpostilaskuihin lisätään laskutuslisä 9,30€ (sis.alv 24%)

Ilmoittaudu mukaan tästä
Varmista paikkasi pian, sillä järjestämme koulutuksen pienryhmässä (enää pari paikkaa jäljellä). Ilmoittaudu mukaan viimeistään 8.3