Maksuton NLP-Intro, Helsinki

Pvm: 16.08.2018
Klo 17.30 - 20.00

NLP intro maksuton tutustumisilta Helsingissä

NLP-Intro, Helsinki, 16.8.2018

NLP on tehokkaimpia itsensä kehittämisen, valmentamisen ja vaikuttamisen menetelmiä. Tässä maksuttomassa NLP Intro -tutustumisillassa pääset oppimaan NLP:stä ja siitä, miten sinä voit hyödyntää sitä omassa työssäsi ja elämässäsi.

NLP:stä on saatu hyviä kokemuksia ihmisten välisissä vuorovaikutustilanteissa, niin kotona kuin työelämässäkin, esimerkiksi esimiestyössä, valmentamisessa, kouluttamisessa, opettamisessa ja lasten kanssa työskentelyssä.

NLP on joukko taitoja ja käytännönläheisiä menetelmiä, joilla voidaan tutkia ja tehostaa inhimillistä vuorovaikutusta sekä muuttaa omaa sisäistä toimintaa kuten ajattelua, reaktioita, tunteita ja taitoja kuin myös kykyä rentoutua ja olla läsnä tässä hetkessä.

NLP Introssa lavennamme ja tarkennamme kokonaiskuvaa NLP:stä harjoitusten kautta. Introsta saat aidon kokemuksen NLP -tekniikoista ja pääset oppimaan hyödyllisiä asioita itsesi kehittämisestä ja vaikuttamisesta.

Perinteinen NLP -menetelmä sisältää suuren joukon käytännön läheisiä tekniikoita ajatusmallien ja käyttäytymisen tutkiskeluun. Next Generation NLP:ssä korostetaan kehon ja mielen yhteyttä sekä vuorovaikutuksessa syntyvää yhteistä kenttää, jonka kautta ihminen kokee tulleensa kuulluksi.

Illan aikana tutustumme NLP:hen, ja sen monipuolisiin mahdollisuuksiin. Käymme myös lyhyesti läpi NLP – koulutuskokonaisuudet.

Ilmoittautuminen alkanut. Varmista nyt paikkasi tapahtumasta. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä ihmisiä. Vahvistukset ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ajankohta: 16.8.2018. klo 17.30 – 20.00

Paikka: True Hearts koulutustilat, Malminkaari 5, 4.krs
00700, Helsinki

Hinta: Tapahtuma on ilmainen

Kouluttajat: Johanna Olsson & Tiina Kevätpuro

NLP Practitioner peruskoulutus Helsinki Tiina Kevätpuro

Johanna Olsson

NLP-trainer, RYT200 joogaopettaja, fysioterapeutti, henkilöstövalmentaja, LCF Life Coach.

Tiina Kevätpuro

NLP Trainer, kiireenkesytysvalmentaja, tiimivalmentaja ja ETM.

Tästä videosta voit tutustua Johannaan ja Tiinaan:

Johanna ja Tiina järjestävät pidemmän NLP Practitioner koulutuksen syksyllä 2018. Tästä voit lukea lisää tulevasta practitioner koulutuksesta.

NLP Intro -tutustumisilta on hyvä tapa tutustua NLP:seen, kouluttajiin ja tulevaan koulutukseen. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan alta:

Täältä voit ilmoittautua mukaan!