Maksuton NLP ja luovuus -tutustumisilta 23.5.2019, Helsinki

Pvm: 23.05.2019
Klo 17.30 - 19.30

Tervetuloa maksuttomaan NLP  ja luovuus -tutustumisiltaan

NLP-tutustumisilta on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tietää, mitä NLP on, ja miten sitä voi hyödyntää arjessa ja oman hyvinvoinnin tukena. Illan aikana saat kokemuksen ja kuvan siitä, mitä NLP:llä voi tehdä. 23.5.2019 illan teemana on luovuus. Mielikuvitus ja luovuus ovat ihmisen keskeisiä voimavaroja. Mielikuvittelemalla syntyy vakavasti otettavaa tulosta. Illassa tehdään muutamia harjoituksia. Tervetuloa tutustumaan NLP:hen!
 
NLP:ssä on käytännön keinoja ja avartavia näkökulmia kaikille elämän osa-alueille: Itsetuntemus ja henkinen kasvu, vuorovaikutussuhteet, omien rajojen tunnistaminen ja asettaminen, rohkeuden ja itsevarmuuden lisääntyminen, omien voimavarojen löytäminen ja käyttöönottaminen, pelko- ja jännitystilojen väheneminen, oppiminen, erilaiset motivoitumistyylit jne.
 
NLP:n avulla voit oppia tiedostamaan enemmän siitä, miten ajattelet, reagoit ja toimit. Opit myös muuttamaan oppimiasi “malleja” omaa ja läheistesi hyvinvointia paremmin palveleviksi.
Illan luennoitsija Tuuli Paltemaa on kirjoittanut aiheesta luovuus NLP-Yhdistyksen Mieli-lehteen artikkelin Vakavasti Leikillään (sivu 22 eteenpäin), voit tutustua siihen täältä.

Lisätietoja Tuulin tulevasta NLP Practitioner koulutuksesta löydät täältä.

Paikka: True Hearts koulutustilat, Malminkaari 5, 4. kerros. Helsinki.

Aika: to 23.5.2019 klo 17.30-19.30

Voit tulla paikalle jo aikaisemmin klo 17:00, jolloin kahvit ovat valmiina. Tapahtuma alkaa klo 17.30.

Hinta: Tapahtuma on maksuton

Illan luennoitsija:

Tuuli Paltemaa, NLP Trainer, NLP Coach, yritysvalmentaja, traumataideterapeutti ja työnohjaaja.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu maksuttomaan tilaisuuteen

    90% muutoksista tehdään ensin mielessä! Lähetämme sinulle uutiskirjeissä pieniä vinkkejä onnelliseen elämään ja tietoa huippukoulutuksista.