Maksuton NLP ja tunteet -tutustumisilta 20.8.2019, Helsinki

Pvm: 20.08.2019
Klo 17.30 - 19.30

Tervetuloa maksuttomaan NLP  ja tunteet -tutustumisiltaan

Tuntemattomat tunteet. Ovatko tunteet sinulle arvoituksia, piikkejä lihassa, myrskyn merkkejä vai voimavaroja? Entä hallitsevatko tunteet sinua, sinä tunteita, vai voiko niitä ymmärtää ja hyväksyä?

Miten tunteet vaikuttavat minuun, sinuun, ympärillämme oleviin ihmisiin, työhön, elämään yleensä? Mitä tunnetaidot ovat ja miten tunteita johdetaan?

Tule kuulemaan, keskustelemaan, olemaan jotain mieltä ja kokeilemaan käytännössä, mitä NLP:ssä on tähän asiaan annettavaa ja miten voisit NLP:tä hyödyntää omassa arjessasi.

Illan aikana kurkataan mitä NLP oikein on, miten sitä voi hyödyntää tunnetaitojen kehittämisessä ja mihin tunnetaitoja voi käyttää. Tutkitaan hieman, mitä tunnejohtaminen on ja miten NLP:tä voi siinä käyttää. Ilta sopii hyvin sinulle, joka et vielä tunne NLP:tä ja myös sinulle, joka olet jo konkari NLP:ssä ja haluat syventää tunnetaitojasi.

Tutustu Tuulin blogiin aiheesta:

Tuntemattomat tunteet

NLP:ssä on käytännön keinoja ja avartavia näkökulmia kaikille elämän osa-alueille: Itsetuntemus ja henkinen kasvu, vuorovaikutussuhteet, omien rajojen tunnistaminen ja asettaminen, rohkeuden ja itsevarmuuden lisääntyminen, omien voimavarojen löytäminen ja käyttöönottaminen, pelko- ja jännitystilojen väheneminen, oppiminen, erilaiset motivoitumistyylit jne.
 
NLP:n avulla voit oppia tiedostamaan enemmän siitä, miten ajattelet, reagoit ja toimit. Opit myös muuttamaan oppimiasi “malleja” omaa ja läheistesi hyvinvointia paremmin palveleviksi.

Lisätietoja Tuulin tulevasta NLP Practitioner koulutuksesta löydät täältä.

Paikka: True Hearts koulutustilat, Malminkaari 5, 4. kerros. Helsinki.

Aika: ti 20.8.2019 klo 17.30-19.30

Voit tulla paikalle jo aikaisemmin klo 17:00, jolloin kahvit ovat valmiina. Tapahtuma alkaa klo 17.30.

Hinta: Tapahtuma on maksuton

Illan luennoitsija:

Tuuli Paltemaa, NLP Trainer, NLP Coach, yritysvalmentaja, traumataideterapeutti ja työnohjaaja.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu maksuttomaan tilaisuuteen

    90% muutoksista tehdään ensin mielessä! Lähetämme sinulle uutiskirjeissä pieniä vinkkejä onnelliseen elämään ja tietoa huippukoulutuksista.