Maksuton Stressaa rennosti ja NLP -tutustumisilta 13.6.2019, Helsinki

Pvm: 13.06.2019
Klo 17.30 - 19.30

Tervetuloa maksuttomaan Stressaa rennosti ja NLP -tutustumisiltaan 13.6.2019

Stressaa rennosti, ota NLP avuksi stressin hallintaan!

Joskus elämä mättää! Aika ei riitä mihinkään ja koko ajan on kiire jonnekin. Otsasuonet alkavat pullistua kun ajatteleekin niitä lukemattomia tekemättömiä töitä, jotka odottavat töissä ja kotona. Ajatukset poukkoilevat asiasta toiseen, on vaikea keskittyä. Yöllä ei nukuta ja aamuyöstä herätessä tuntuu kuristava tunne kurkussa, sydän pamppailee ja verenpaineet huitelevat taivaissa. Tekee mieli huutaa, itkeä, raivota jollekin, mutta kun ei jaksa edes puhua enää.

Jos edes osa edellisestä tuntuu, kuulostaa tai näyttää tutulta, tule kuuntelemaan ja kokeilemaan kuinka ihan pienilläkin muutoksilla voit saada isoja muutoksia aikaan stressin hallinnassasi.

Samalla voit tutustua NLP:hen, mitä se oikein on, mihin sitä voi käyttää ja mitä hyötyä siitä voisi sinulle olla. Ilta sopii sinulle, joka et vielä tunne NLP:tä ja sinulle, joka olet jo konkari ja haluat saada lisää välineitä stressin ja kiireen hallintaan sekä hyvinvoinnin lisäämiseen.

NLP:n avulla voit oppia tiedostamaan enemmän siitä, miten ajattelet, reagoit ja toimit. Opit myös muuttamaan oppimiasi “malleja” omaa ja läheistesi hyvinvointia paremmin palveleviksi.

Lisätietoja Tuulin tulevasta NLP Practitioner koulutuksesta löydät täältä.

Paikka: True Hearts koulutustilat, Malminkaari 5, 4. kerros. Helsinki.

Aika: to 13.6.2019 klo 17.30-19.30

Voit tulla paikalle jo aikaisemmin klo 17:00, jolloin kahvit ovat valmiina. Tapahtuma alkaa klo 17.30.

Hinta: Tapahtuma on maksuton

Illan luennoitsija:

Tuuli Paltemaa, NLP Trainer, NLP Coach, yritysvalmentaja, traumataideterapeutti ja työnohjaaja.

Tutustu Tuuliin kouluttajahaastattelussamme:

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu maksuttomaan tilaisuuteen

    90% muutoksista tehdään ensin mielessä! Lähetämme sinulle uutiskirjeissä pieniä vinkkejä onnelliseen elämään ja tietoa huippukoulutuksista.