Mindfulness-ilta: Hengähdä hetkeksi!

Pvm: 15.01.2019
Klo 18.00 - 20.30

Mindfulness tietoisuustaidot MBSR

Mindfulness-ilta: Hengähdä hetkeksi!

Ota hetki arvokasta aikaa itsesi kanssa ja tule kokemaan hyväksyvän tietoisen läsnäolon voima. Illan aikana voit hetkeksi hellittää arjen kiireestä ja stressistä, laskeutua oman itsesi äärelle.

Tässä Mindfulness illassa kuulet, mitä on hyväksyvä tietoinen läsnäolo ja miten se voisi auttaa juuri sinua arjen haasteiden keskellä. Painotus on mindfulness-harjoituksissa, joissa harjoitamme kehomieli-yhteydemme vahvistamista.

Hengähdä hetkeksi! -Mindfulness ilta sopii kenelle tahansa Mindfulnessista ja oman itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Mitä on Mindfulness?

Mindfulness (tietoisuustaito) menetelmän avulla voimme kehittää kykyämme rentoutua ja olla läsnä tässä hetkessä tietoisesti ja hyväksyen. Mindfulnessin avulla voimme oppia arvostamaan itseämme ja ympäristöämme juuri sellaisena kuin ne ovat.

Mindfulness MBSR (mindfulness based stress reduction) menetelmän on kehittänyt professori Jon Kabat-Zinn, jonka avulla moni ihminen on saanut apua erilaisiin ongelmiinsa esimerkiksi kiputiloihin, uneen, levottomuuteen, ahdistukseen, stressiin, masennukseen ja omien ajatusten sekä tunteiden hyväksymiseen. Menetelmästä on tehty paljon tutkimuksia, jotka ovat osoittaneet menetelmän toimivuuden.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan oppimaan ja kokemaan Mindfulnessia!

Ohjaaja: Jenni Juutilainen

mindfulness tietoisuustaidot koulutus

Illan ohjaa Mindfulness-ohjaaja (CFM®) Jenni Juutilainen. Hänen oma Mindfulness-polku on alkanut vuonna 2013 itsenäisellä harjoittamisella, erilaisilla kursseilla ja lopulta kouluttautumalla ohjaajaksi Center For Mindfulness Finlandissa.

Jenni on myös sertifioitu rentoutusvalmentaja ja sosionomi (amk), joka on työskennellyt suurimman osan työurastaan varhaiskasvatuksessa lastentarhanopettajana. Jenni ohjaa kursseja sydämmellä ja arvostavalla asenteella, kohdaten jokaisen kurssille tulevan juuri sellaisena kuin hän on; tärkeänä ja arvokkaana.

Osallistujien palautteita: 

“Ohjaaja oli aivan ihana, suosittelisin ehdottomasti!” 
“Toimiva kokonaisuus, sopivan kevyt arki-iltaan, tunsin olevani tässä ja nyt. Ohjaajalla mukava ja rauhallinen ääni ja olemus. Tuli hyväksytty olo, kiitos <3”
“Hyvä kokonaisuus. oikein ihanasti, hyväksyvästi ja pehmeästi ohjaten. Hyväksyvä tapa meditoida”

Paikka: True Hearts koulutustilat, Malminkaari 5, 4. kerros. Helsinki.

Ajankohta: 15.1.2018, Klo 18:00 – 20:30

Hinta: 33€ / henkilö (sis. alv 24%)

Ilta sisältää kahvi- ja teetarjoilun. Pukeudu kurssille mukaviin ja lämpimiin vaatteisiin. Ota oma joogamatto mukaan.

Paikkoja rajoitusti, joten varaa nyt omasi!

Täältä voit ilmoittautua mukaan!