NLP Business -aamiaistilaisuus

Pvm: 15.04.2014
Klo 7.45 - 10.00

Tapahtumapaikka:
True Hearts koulutustilat, Helsinki
Malminkaari 5
00700 Helsinki

Tervetuloa maksuttomaan aamiaistilaisuuteemme tiistaina 15.4. klo 8.15 -10 kuulemaan, mitä mahdollisuuksia ja käytännön konkreettisia hyötyjä NLP tarjoaa johtamis- ja esimiestyöhön, yrityksen menestymiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

Tilaisuuden teema: Hyvästä huipuksi – itsensä johtaminen.

Esiintyjät & Puheenvuorot

jorma_vaarakJorma Vaara: “Hyvästä huipuksi – miten se tehdään?”

Huippu-urheilijoiden keskuudessa hyväkään suoritus ei aina riitä palkintopallille saakka ja mitalisijat ratkaistaan usein vain sadasosasekunneilla tai millimetreillä. Mikä erottaa huiput hyvistä? Miten itsensä sisäisellä johtamisella päästään kiinni siihen omaan maksimipotentiaaliin, jonka avulla venytään vielä ne puuttuvat kaksi millimetriä lisää?

Jorma Vaara on Trainer4You:n psyykkisen valmennuksen asiantuntija ja pääkouluttaja. Jorma on myös koluttautunut  NLP:n (NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Coach, NLP Associate Trainer) sekä täydentänyt osaamistaan useilla fyysisen ja henkisen valmennuksen lisäkoulutuksilla. Jore on itse pelannut huipputasolla sekä lätkää että fudista ja kahminut SM-mitaleita kaukalopallojoukkueen kapteenina, joten tämä mies tietää muutamankin asian itsensä psyykkaamisesta, huippusuoritukseen venymisestä ja oman maksimipotentiaalinsa hyödyntämisestä. 
reetta_k

Reetta Vanhanen: ”Johda itseäsi menestykseen”

True Hearts NLP Finland Oy:n toimitusjohtaja ja NLP-kouluttaja Reetta Vanhasen puheenvuoro, ”Johda itsesi menestykseen” käsittelee oman sisäisen hyvän tilan merkitystä johtamisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa, sekä yksilö- että tiimitasolla.

Reetta Vanhanen on valmennusyhtiö True Hearts NLP Finland Oy:n toimitusjohtaja, NLP-kouluttaja ja henkilöstövalmentaja.”Rakkaus-Reetta” vaihtuu tilanteen mukaan lennosta ”Business-Reetaksi” kun hän luotsaa varmoin ottein True Heartsin ohella myös toista yritystään, matkailualan myynti- ja markkinointiyhtiö Yellow Sky Oy:ta.  Ja rakkaus ja business, ne mahtuvat Reetan mielestä ihan hyvin samaan lauseeseen.

Tilaisuus on tarkoitettu yritysten johto- esimies- tai muussa päättäjäroolissa työskenteleville.

Lämpimästi tervetuloa!

Katso NLP-kehittäjien Robert Diltsin ja Deborah Bacon Diltsin terveiset NLP Business -aamiaisvieraille

Ilmoittaudu / Enroll!

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.