NLP Coach – Coachin rooli, Helsinki

Pvm: 27.03.2019 - 28.03.2019
Klo 9.30 - 17.00

NLP Coach – Syvennä coaching osaamistasi

Tule täydentämään osaamistasi ja opettelemaan NLP taitoja coachingtaitojesi tueksi. NLP osaaminen selkeyttää, syventää ja tehostaa coachingprosessia ja mahdollistaa työskentelyn myös ei-tietoisen ja intuitiivisen puolen kanssa.

Koulutuksessa opit useita konkreettisia tekniikoita ja vaihtoehtoisia työkaluja asiakkaan oivalluttamiseen. Näillä taidoilla pärjäät haastavankin asiakkaan kanssa.

NLP Coach – Coachin rooli

Koulutuksessa tutkimme uskomuksia ja arvoja, tavoitteita ja omaa coachin roolia. Koulutuksessa opit mm.

– Miten omaa Coach-tilaa ja coachin roolia vahvistetaan
– Miten tunnistaa ja muuttaa rajoittavia uskomuksia
– Kuinka hyödynnät kokonaisvaltaista tavoitekartta – harjoitusta

Kenelle? Koulutus on kaikille coaching ja valmennustaitoja työssään hyödyntäville. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta NLP:stä.

Koulutuksen ajankohta: 27-28.3.2019  klo 9.30-17.00

Lue lisää NLP Coach koulutuskokonaisuudesta

 

Kouluttaja

Tuula Masalin

NLP Trainer, Certified Business Coach, Social Panorama Consultant, Työyhteisövalmentaja ja -sovittelija, rentoutus- ja hypnoosiohjaaja, Mental Sport ja Mental Management -kouluttaja ja -valmentaja

Palautteita Tuulasta kouluttajana

Hinta

365,80 euroa (sis. alv 24%)

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä meille sähköpostia: tuula.masalin@truehearts.fi

Tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot kun ilmoittaudut: Mihin koulutukseen ilmoittaudut, laskutus- ja yhteystietosi sekä miten haluat maksaa (lasku vai pankki/luottokortti).

Koulutus laskutetaan laskulla tai lähetämme halutessasi pankkikortti/luottokorttilinkin sinulle ilmoittautumisen jälkeen. Voit halutessasi saada laskun erämaksuilla. Laskuihin lisätään laskutuslisä 9,30€ (sis. alv 24%)