Maksuton NLP Coach intro, Helsinki

Pvm: 02.08.2018
Klo 17.30 - 20.00

nlp coaching

NLP Coach Intro: Syvennä coaching osaamistasi NLP:llä

NLP Coach intro on maksuton tutustumis- ja johdantoilta kaikille jotka haluavat saada kuvan ja kokemuksen siitä, mitä NLP on ja kuulla ja kokeilla, miten sitä voi konkreettisesti hyödyntää coachingissa ja valmentamisessa.

Haluatko syventää coaching osaamistasi? 

Ehkä haluat coachina ja valmentajana löytää uusia, vaihtoehtoisia, keinoja, työkaluja ja menetelmiä asiakkaiden oivalluttamiseen sekä varmuutta asiakkaiden muutoksen tukemiseen.
NLP:n avulla autat valmennettaviasi muuttamaan rajoittavia uskomuksia, pelkoja tai ehdollistuneita negatiivisia tunnekokemuksia- ja reaktioita. NLP Coach -koulutuksissa saat monenlaisia keinoja ja lähestymistapoja, joiden avulla voit tukea asiakastasi löytämään tarvittavat voimavarat ja kulkemaan arvojensa suuntaisesti kohti tavoitteitaan.
Introssa saat kuvan ja käsityksen siitä,  mitä NLP on ja kuinka sinun kannattaa hyödyntää sitä omassa työssäsi. Illan aikana ohjaaja kertoo koulutuksen sisällöstä, hahmotat, millainen koulutus tulee olemaan ja luvassa on maistiaisia kuinka NLP:tä voi hyödyntää coachingissa.

Kenelle?

Suosittelemme NLP Coach -koulutusta coacheille, valmentajille, työnohjaajille ja valmentavaa esimiestyötä hyödyntäville.

Maksuttoman NLP Coach Intron hyödyt: 

  • Opit tietämään mitä NLP on ja kuinka voit hyödyntää sitä omassa työssäsi
  • Saat aidon kokemuksen NLP:n vaikuttavuudesta coaching työkaluna
  • Ymmärrät coachingin ja NLP:n hyödyt toisilleen
  • Pääset tutustumaan tulevaan NLP Coach -koulutukseen ja kouluttajaan. Introsta sinun on helppo jatkaa opintojasi NLP Coach koulutukseen!

NLP on monien huippucoachien menestyksen salaisuus

NLP Coach -koulutuksessa saat käyttöön tehokkaat NLP muutostekniikat ja osaamisen, jotka on mallitettu menestyneimmiltä terapeuteilta, valmentajilta, johtajilta ja muilta vuorovaikuttajilta, jotka saavat aikaan huipputuloksia.

Koulutuksessa opit, miten pääset parhaisiin tuloksiin, voit auttaa asiakastasi paremmin ja pääset syvälle, suoraan ytimeen. NLP:ssä käytetyt lähestymistavat ovat konkreettisia, toimivia, nopeita, tehokkaita, vaikuttavia, selkeyttäviä, hauskoja, yllättäviä ja asiakasta kunnioittavia. Ne kestävät kyseenalaistamisen ja luovat asiakkaalle mahdollisuuden kokea tasapainoa ja harmoniaa.

NLP Coach Introssa opit lisää tulevasta NLP Coach -koulutuksesta ja sinulla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä!

Voit lukea lisää NLP Coach -koulutuksesta täältä.

 Kouluttaja

Tuula Masalin

Tuula Masalin

NLP Trainer, Certified Business Coach, Social Panorama Consultant, Työyhteisövalmentaja ja -sovittelija, rentoutus- ja hypnoosiohjaaja, Mental Sport ja Mental Management -kouluttaja ja -valmentaja

Tuulalla on pitkä ja monipuolinen kokemus asiakaspalvelusta eri toimialoilla ja vahva ammattitaito kouluttajana, coachina ja fasilitaattorina. Tuulalle tärkeänä arvona on elää niin kuin opettaa.

Valmentajana ja kouluttajana Tuula on läsnäoleva, intensiivinen ja intohimolla työhönsä suhtautuva laajan skaalan nainen räväkästä provocative coachista rauhalliseen ja tarkkailevaan kuuntelijaan.

Kun mä katsoin ja kuuntelin sua, tuntui kuin olisin miellyttävästi uponnut siihen energiaan mitä sinusta virtaa. En muista koska olen viimeksi nähnyt ketään, joka olisi tehnyt minuun yhtä suurta vaikutusta ja vain olemalla oma itsensä. Sun energian käyttö on tasapainossa sen kanssa mitä sanot ja mitä haluat näyttää. Tunnut jotenkin valmiilta, täydeltä ja aidolta.” Anne Talvitie, Mental Sport -valmennuspäivän jälkeen

Hinta

NLP Coach Intro on maksuton tutustumisilta. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti!

Täältä voit ilmoittautua mukaan!