NLP Coach – Motivaatio ja oivalluttaminen, Helsinki

Pvm: 14.11.2018 - 15.11.2018
Klo 9.30 - 17.00

NLP Coach – Syvennä coaching osaamistasi

Tule täydentämään osaamistasi ja opettelemaan NLP taitoja coachingtaitojesi tueksi. NLP osaaminen selkeyttää, syventää ja tehostaa coachingprosessia ja mahdollistaa työskentelyn myös ei-tietoisen ja intuitiivisen puolen kanssa.

Koulutuksessa opit useita konkreettisia tekniikoita ja vaihtoehtoisia työkaluja asiakkaan oivalluttamiseen. Näillä taidoilla pärjäät haastavankin asiakkaan kanssa.

NLP Coach -Motivaatio ja oivalluttaminen

NLP Coach Motivaatio-koulutuksessa opit tunnistamaan asiakkaasi motivaatiostrategioita ja hyödyntämään tätä tietoa coachingin tukena. Opettelemme myös useita työkaluja mm. Tunne- ja analyysityökaluja, joissa hyödynnetään sekä tietoista mieltä (järkeä), että ei-tietoista mieltä, intuitiota ja kehon viisautta. Työkalut syventävät, selkeyttävät ja tehostavat coachingprosessia.

Koulutuksessa opit mm.

– Miten voit huomioida ja hyödyntää asiakkaasi motivaatiostrategioita
– Mistä tunnistat “jumissa” olevan asiakkaan ja kuinka voit tukea häntä eteenpäin
– Miten hyödyntää sekä kehon että mielen viisautta esim. Valinta- ja päätöksentekotilanteissa
– Useita näkökulma- ja analyysityökaluja

Koulutuksen ajankohta

14-15.11.2018 klo 9.30-17.00

Lue lisää NLP Coach koulutuskokonaisuudesta

Kouluttaja

Tuula Masalin

NLP Trainer, Certified Business Coach, Social Panorama Consultant, Työyhteisövalmentaja ja -sovittelija, rentoutus- ja hypnoosiohjaaja, Mental Sport ja Mental Management -kouluttaja ja -valmentaja

Hinta

NLP Coach Motivaatio ja oivalluttaminen -koulutuksen hinta on 365,80 euroa (sis. alv 24%)

Maksutapoina sinulla on käytössä joustavat Paytrailin maksuvaihtoehdot verkkopankkimaksut, luotto- ja pankkikorttimaksut, Collector lasku tai osamaksu, paytrail tili

Mikäli yllä olevista maksutavoista ei löydy sinulle sopivaa, ole meihin yhteydessä info@truehearts.fi.
Voimme lähettää koulutuksesta laskun myös sähköpostitse ja jakaa sen halutessasi useampaan erään. Sähköpostilaskuihin lisätään laskutuslisä 9,30€ (sis. alv 24%)

Ilmoittaudu mukaan tästä