NLP Coach – Motivaatio ja oivalluttaminen, Helsinki

Pvm: 27.02.2019 - 28.02.2019
Klo 9.30 - 17.00

NLP Coach – Syvennä coaching osaamistasi

Tule täydentämään osaamistasi ja opettelemaan NLP taitoja coachingtaitojesi tueksi. NLP osaaminen selkeyttää, syventää ja tehostaa coachingprosessia ja mahdollistaa työskentelyn myös ei-tietoisen ja intuitiivisen puolen kanssa.

Koulutuksessa opit useita konkreettisia tekniikoita ja vaihtoehtoisia työkaluja asiakkaan oivalluttamiseen. Näillä taidoilla pärjäät haastavankin asiakkaan kanssa.

NLP Coach -Motivaatio ja oivalluttaminen

NLP Coach Motivaatio-koulutuksessa opit tunnistamaan asiakkaasi motivaatiostrategioita ja hyödyntämään tätä tietoa coachingin tukena. Opettelemme myös useita työkaluja mm. Tunne- ja analyysityökaluja, joissa hyödynnetään sekä tietoista mieltä (järkeä), että ei-tietoista mieltä, intuitiota ja kehon viisautta. Työkalut syventävät, selkeyttävät ja tehostavat coachingprosessia.

Koulutuksessa opit mm.
– Miten voit huomioida ja hyödyntää asiakkaasi motivaatiostrategioita
– Mistä tunnistat “jumissa” olevan asiakkaan ja kuinka voit tukea häntä eteenpäin
– Miten hyödyntää sekä kehon että mielen viisautta esim. Valinta- ja päätöksentekotilanteissa
– Useita näkökulma- ja analyysityökaluja

Kenelle? Koulutus on kaikille coaching ja valmennustaitoja työssään hyödyntäville. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta NLP:stä.

Koulutuksen ajankohta: 27-28.2.2019 klo 9.30-17.00

Lue lisää NLP Coach koulutuskokonaisuudesta

Muita tulevia NLP Coach -koulutuksia:

Coachin rooli 27-28.3.2019

Kouluttaja

Tuula Masalin

NLP Trainer, Certified Business Coach, Social Panorama Consultant, Työyhteisövalmentaja ja -sovittelija, rentoutus- ja hypnoosiohjaaja, Mental Sport ja Mental Management -kouluttaja ja -valmentaja

Palautteita Tuulasta kouluttajana

Hinta:

365,80 euroa (sis. alv 24%)

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä meille sähköpostia: tuula.masalin@truehearts.fi

Tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot kun ilmoittaudut: Mihin koulutukseen ilmoittaudut, laskutus- ja yhteystietosi sekä miten haluat maksaa (lasku vai pankki/luottokortti).

Koulutus laskutetaan laskulla tai lähetämme halutessasi pankkikortti/luottokorttilinkin sinulle ilmoittautumisen jälkeen. Voit halutessasi saada laskun erämaksuilla. Laskuihin lisätään laskutuslisä 9,30€ (sis. alv 24%)