NLP Perusteet, Helsinki (2 pv)

Pvm: 05.05.2018 - 06.05.2018
Klo 9.30 - 16.00

NLP Perusteet, Helsinki

NLP on yksi tehokkaimpia itsensä kehittämisen ja vaikuttamisen menetelmiä. Tällä kahden päivän NLP Perusteet -kurssilla pääset tutustumaan NLP:n käyttömahdollisuuksiin. Opit tietämään, mitä NLP on, ja kuinka Sinä voit hyödyntää sitä omassa työssäsi ja elämässäsi.

Tämä kurssi on helppo tapa aloittaa NLP -oppimatkasi. Hyvitämme sinulle tämän koulutuksen hinnan, kun osallistut vuoden sisällä True Heartsin NLP Practitioner -koulutukseen!

Nähdäkseen ulos on katsottava sisäänpäin

Tarkastelemme elämää itsetuntemuksen ja omien ajatusmallien tutkiskelun kautta. Sovellamme NLP -menetelmiä erityisesti hyvän olon ja uusien näkökulmien löytämiseen rentoutumalla ja tutkimalla mielikuvia, uskomuksia sekä sisäistä puhetta.

Saat käsityksen NLP:n käyttömahdollisuuksista ja tutustut mm. seuraaviin itsensä kehittämisen ja vaikuttamisen tekniikoihin: Mielikuvatyöskentely, Voimavara-ankkurointi, Tavoitteenasettelu, Loogiset tasot, Hyvän kontaktin luominen ja ylläpitäminen, Prosessointityylit, Uskomuksien tiedostaminen ja muuttaminen, Metaforien vaikuttava käyttäminen.

Tekniikoiden kautta opit enemmän omasta ja muiden ajattelusta. Voit hyödyntää tekniikoita omassa työssäsi ja koko elämässäsi.

Teemat:

  • Oma hyvä tila, ja sen merkitys vuorovaikutuksen onnistumisessa
  • Opit keinoja luoda itsellesi hyvä tunnetila
  • Itsetuntemuksen syventäminen ja voimavarojen aktivointi.
  • Opit keinoja luoda itsellesi uusia voimavaroja (itsevarmuus, huumori, ilo, yms.) sekä ottaa niitä käyttöön haluamissasi tilanteissa
  • Omien ohjaavien ajatusmallien tunnistaminen
  • Hyvän kontaktin luominen ja ylläpitäminen
  • Oman perustehtävän tarkastelu ja tavoitteiden asettaminen

Koulutuspäivien kesto: klo 09:30-16:00

Tapahtumapaikka

True Hearts
Malminkaari 5, 4.krs
00700 Helsinki

Kouluttaja

Soili Hämäläinen

FM, Certified NLP Trainer, Next Generation NLP Trainer, aikuiskouluttaja, toimittaja, kirjallisuuskriitikko

Hinta

185 € (sis alv 24%)

Hyvitämme tämän koulutuksen hinnan, kun osallistut vuoden sisällä True Heartsin NLP Practitioner-koulutukseen.

Käytössämme on Paytrailin joustavat verkkopankkimaksut, luotto- ja pankkikorttimaksut, Collector lasku tai osamaksu, paytrail tili

Mikäli yllä olevista maksutavoista ei löydy sinulle sopivaa, ole meihin yhteydessä info@truehearts.fi. Sähköpostilaskuihin lisätään käsittelykulu 9,30€ (sis. alv 24%)

 Ilmoittaudu mukaan tästä