NLP Master Practitioner ja hyvä elämä, Tampere

Pvm: 12.10.2018 - 14.10.2018
Klo 9.00 - 17.00

NLP Master Practitioner

Harjoitus tekee Masterin!

Tämä 16 päivää kestävä NLP Master Practitioner – koulutus on tarkoitettu NLP Practitioner – koulutuksen suorittaneille, jotka haluavat jatkaa itsensä kehittämistä ja päästä NLP-taitojen käytössä huipputasolle. Erikoisuutena vain tässä Master-koulutuksessa tarjoamme myös positiivisen psykologian perusteet!

Jäikö Practitioner –koulutuksen jälkeen sellainen olo, että haluat:

  • Lisää NLP:tä?
  • Vahvistaa kokemustasi eri tekniikoista?
  • Harjoitella lisää metamallia, Milton-mallia, uskomusten havaitsemista & muuttamista, arvotyöskentelyä tai aikajännetyöskentelyä?
  • Yhdistellä eri tekniikoita joustavasti?
  • Tulla taitajaksi, Masteriksi!

Tämä koulutus sisältää myös positiivisen psykologian perusteet!

Erikoisuutena vain tässä Soili Hämäläisen NLP Master Practitioner koulutuksessa pääset oppimaan myös positiivisen psykologian perusteet. Koulutukseen sisältyy kaikki NLP Master-osiot (132 t) ja lisäksi 14 tuntia positiivisen psykologian teoriaa ja harjoituksia.

NLP ja positiivinen psykologia sopivat hyvin yhteen, koska hyvä elämä on kummankin suuntauksen keskiössä. Koulutuksen käytyäsi osaat hyödyntää molempien oppeja oman ja muiden elämän kohentamiseksi!

Positiivisen psykologian PERMA-malli esittelee viisi elämänaluetta, jotka tutkimusten mukaan vaikuttavat eniten ihmisen hyvinvointiin – hyvään elämään. NLP-menetelmät soveltuvat joustavasti näiden elämänalueiden tutkiskeluun ja muokkaamiseen.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana psykologian alalle kehittynyt positiivisen psykologian tutkimussuuntaus on NLP:n tavoin kiinnostunut siitä, miten ihmiset toimivat silloin kun he toimivat taitavasti ja hyvin. Positiivisen psykologian piirissä tehty teoreettinen työ ja empiirinen tutkimus antavat tieteellistä uskottavuutta myös NLP:n malleille. – NLP-yhdistyksen sivuilla mainittua. Katso lähde tästä.

Ehkä haluat tutustua myös englanninkieliseen tieteelliseen artikkeliin NLP-interventioiden käytettävyydestä positiivisessa psykologiassa. Artikkeli löytyy täältä.

NLP Master Practitioner – Koulutuksen sisällöt pääpiirteissään:

Siinä missä NLP Practitioner –koulutus antoi perusosaamisen NLP :n käyttöön, NLP Master Practitioner –koulutus perehdyttää tekniikoihin syvemmin ja antaa opiskelijalle laajemman kokemuksen NLP :n käyttömahdollisuuksista sekä monipuolisemmat taidot soveltaa NLP :tä.

Mukana ovat kaikki NLP:n sukupolvet: perustekniikat sekä kehon ja mielen yhteys, yhteinen energia, field. Erityisen huomion koulutuksessa saa oma hyvä tila, sisäinen tasapainoinen olo, joka on perustana kaikelle vaikuttavalle kanssakäymiselle ja jonka kautta NLP :n käyttäminen tehostuu ja syventyy.

Koulutukseen sisältyvät tekniikat ja mallit: NLP perusolettamusten sisäistäminen, mielleketjut ja toimintatavat, metaforat, arvot, uskomukset ja niiden muuttaminen, aikajänne ja näkökulman muutokset, erottelutyylit, arvot, kielen rakenne ja sanamestarin kielimallit, integroidut NLP-mallit, neuvottelu- ja kokous -NLP, esittämistaidot ja mallittaminen.

Koulutuspäivät 2018

12-14.10 pe-su 3 pv
9-10.11. pe-la 2 pv
30.11-1.12. pe-la 2 pv
18-19.1. pe-la 2 pv
15-16.2. pe-la 2 pv
22-23.3. pe-la 2 pv
26-28.4. pe-su 3 pv

Koulutuspäivän kesto: klo 09:00-17:00

Huom! Järjestämme myös maksuttoman Intro-tutustumisillan 13.9.2018. Täältä ilmottaudut mukaan introon.

NLP Master Practitioner

Kouluttaja

Soili Hämäläinen

FM, Certified NLP Trainer, Next Generation NLP Trainer, Positive Psychology Practitioner, aikuiskouluttaja, toimittaja, kirjallisuuskriitikko

Soilin vahvuuksia ovat 30 vuoden kokemus perinteisen NLP:n kouluttajana ja Next Generation NLP:n yhdistäminen siihen monipuolisesti. Soilin koulutuksia kannattelevat humanistiseen oppimiskäsitykseen perustuvat menetelmät sekä kaunokirjallisuus, tarinat ja rakkaus kieleen – elämänkokemusta unohtamatta. Kouluttajana Soili on yhdistelmä maalaisjärkeä ja mielikuvituksen lentoa.

NLP Master Practitioner – koulutus järjestetään pienryhmissä maks. 24 henkilöä/ryhmä. Paikat vahvistetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hintaan sisältyy runsas koulutusmateriaali harjoituksineen.

Hinta

Koulutuksen kokonaishinta 1280€ + alv 24% 307,20€
yhteensä 1587,20 €

Maksutapoina käytössäsi on Paytrailin joustavat maksutavat mm. verkkopankkimaksut, luotto- ja pankkikorttimaksut, Collector lasku tai osamaksu, paytrail tili.

Mikäli ylläolevista maksuvaihtoehdoista ei löydy sinulle sopivaa, voimme lähettää laskun myös sähköpostitse. Olethan yhteydessä info@truehearts.fi.

Koulutuspaikka

Tampereen keskusta. Koulutuspaikka ilmoitetaan myöhemmin kaikille ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu mukaan tästä