Next Generation NLP Practitioner, Helsinki, 9.2.18 alk.

Pvm: 09.02.2018 - 19.02.2018
Klo 9.00 - 16.15

Tapahtumapaikka:
True Hearts koulutustilat, Helsinki
Malminkaari 5
00700 Helsinki

NLP:n asenne on uteliaisuus ja kyky nähdä elämä ainutkertaisena ja odottamattomana mahdollisuutena oppia, kehittyä ihmisenä ja kasvaa.

Tässä koulutuksessa liikutaan NLP:n ydintaitojen vankalla pohjalla, uuden ajan NLP:n (Next Generation NLP) päivityksin. Keskiössä on oma hyvä tila, hyväksyvä läsnäolo ja sen moninaiset menetelmät ja tekniikat.

Koulutuksesta saat toimivia välineitä, joiden kanssa voi kehittää itsetuntemusta ja tukea itseään olemaan paras versio itsestään. Koulutus tarjoaa myös välineitä tarkastella omia arvoja ja uskomuksia oman toiminnan taustalla, ja välineitä vaikuttaa niihin.

Tämä on mahdollisuus pysähtyä itsensä äärelle. Tule toteuttamaan unelmiasi, päästämään irti siitä mitä et enää tarvitse ja saamaan lisää taitoja ja konkreettisia työvälineitä elää yhä enemmän oman näköistä  elämää.

Tule opiskelemaan ja löytämään lisää itsestäsi ja
mahdollisuuksista elämässäsi!

Tule löytämään vastauksia mm. siihen, miten motivoidutaan, saavutetaan tavoitteita ja otetaan omia voimavaroja käyttöön. Opit miten muutat kielteisiä kokemuksia ja pääset irti negatiivisista tunnekokemuksista.  Opit kuinka hallitaan omaa aikaa ja miten  sujuva vuorovaikutus erilaisten ihmisten kanssa on mahdollista silloinkin kun ollaan erimieltä asioista.

Koulutus koostuu faktoista ja yksityiskohdista, kuin myös kokonaisuuksista ja omakohtaisesta oivaltamisesta sekä tutkimuksista ja hyviksi todetuista käytännöistä. NLP Practitioner -koulutus antaa konkreettisia työkaluja arkeen, sekä työ- että yksityiselämään, ja se tulee jokaisen omaa henkilökohtaista kasvua.

Ryhmissä on tilaa olla oma itsensä sekä aikaa kokea ja oppia asioita omalla ainutlaatuisella tavalla. Henkilökohtaisesti, kaksin, pienryhmissä ja ryhmänä. Näkökulmia on monia: minun, sinun, meidän ja ulkopuolelta katsottu ja koettu – asiat voivat saada erilaisia ulottuvuuksia.

Lataa koulutuksen esite tästä

Koulutuspäivät 2018
9.-11.2. pe-su, 3 pv
9-10.3., pe-la, 2 pv
23.-24.3., pe-la, 2 pv
14.-15.4., la-su, 2 pv
4.-5.5., pe-la, 2 pv
7.-8.7., la-su, 2 pv
24.-26.8., pe-su, 3 pv

Koulutuspäivän kesto: klo 09:00-16:15

Kouluttajana: Reetta Vanhanen, Senior NLP-Kouluttaja, NLP-kouluttajien kouluttaja, NLP Master Trainer  & Coach. Reetta on Next Generation NLP  sanansaattaja Suomessa.

 

Koulutuspaikka: Malminkaari 5, 4.krs, 00700 Helsinki,

Koulutuksen kokonaishinta: 1.599,60 (1.290 € + alv 24% 309,60 €)
Hintaan sisältyy: Yli 250 sivuinen koulutusmateriaali, jonka saat sähköisenä ja erikseen koottu harjoituskirja ja oppimispäiväkirja.
Varausmaksu: 250€ (sis.alv 24%)
Varausmaksun maksamalla varmistat paikkasi koulutuksessa.
Loppumaksu: lähetämme erillisen linkin loppumaksusta n. 30 päivää ennen koulutusta.

Voit myös halutessasi maksaa koko koulutuksen kerralla.

Maksutapoina hyväksymme mm. verkkopankkimaksut, luotto- ja pankkikorttimaksut, Collector lasku tai osamaksu, paytrail tili 

Koulutuksessa mukana
NLP Associate NLP Trainereitä (avustavia kouluttajia, jotka suorittavat NLP Trainer -koulutustaan).

Koulutus järjestetään pienryhmissä maks. 24 henkilöä/ryhmä.

Ilmoittautuminen on päättynyt.