NLP Practitioner, Helsinki

Pvm: 17.05.2019 - 01.09.2019
Klo 9.30 - 16.30

NLP Practitioner, Helsinki, 17.5-1.9.2019

NLP (Neuro Linquistic Programming) Practitioner on kansainvälinen tutkinto, poikkitieteellinen malli ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa, jota sovelletaan työ-ja liike-elämässä, johtamisessa ja esimiestyössä, opettamisessa, kouluttamisessa ja coachauksessa, terapiassa, terveydenhuoltoalalla, urheiluvalmennuksessa sekä oman itsetuntemuksen, henkisen kasvun, vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitojen kehittymisen välineenä. NLP:ssä fokus on toimivuudessa ja käytännöllisyydessä.

NLP:ssä opiskellaan nykyisessä opiskelu- ja työelämässä tarvittavia metataitoja kuten yhteistyö- ja viestintätaidot, itsensä johtaminen, ajattelu- ja tunnetaidot sekä taitoja stressin- ja paineenhallintaan ja muutostilanteisiin. Näitä taitoja opiskellaan läpi koko koulutuksen. Koulutuksen aikana opiskellaan myös tavoitetyöskentelyä, ajanhallintaa, näkökulman vaihtamisen taitoja, motivaatiostrategioita, intuition hyödyntämistä, palautteen antamista ja vastaanottamista, arvojen selkeyttämistä, uskomusten tunnistamista ja muuttamista ja paljon, paljon enemmän.

NLP:n opiskelu antaa välineitä omien ajattelutapojen, tunteiden, kokemusten ja toiminnan tarkasteluun ja halutessassasi myös niiden muuttamiseen. Koulutuksessa saat kuvan siitä, mistä NLP:ssä on kyse, kuulet runsaasti havainnollistavia ja asiaa avaavia esimerkkejä ja tarinoita, sekä pääset itse tekemään ja kokemaan mitä NLP on

Tutustu aiheeseen lisää ja katso NLP Trainer Tuula Masalinin ja Tuuli Paltemaan NLP Webinaari:

Koulutus sopii ammatilliseksi täydennyskoulutukseksi, joka täydentää osaamista kaikilla aloilla. Koulutus tukee mm. esimiestyötä, työssä jaksamista sekä omien voimavarojen ja taitojen käyttöönottamista. Koulutuksessa opitut taidot kehittävät myös itsensä johtamisen-, työyhteisö-, asiakaspalvelu-, ja myyntitaitoja.

Koulutuksessa opit hyvät perustiedot NLP ajattelutaitoihin ja menetelmiin ja tavoitteena on, että osaat viedä oppimasi taidot myös arkeen. 18 päivän NLP Practitioner koulutus on päivitetty IANLP:n vaatimustasolle, josta on hyvä halutessaan jatkaa IANLP täydennysjaksoon. https://www.ia-nlp.org/

NLP Practitioner koulutuksen sisältö

 • Itsetuntemus
 • Intuitio
 • Itsensä johtaminen
 • Ihmisen mahdollisuudet vaikuttaa omiin ajatuksiin, tunteisiin, reaktioihin ja omaan elämään
 • Miten ymmärtää naista (miestä, lasta, vanhempaa, alaista, pomoa, asiakasta ) paremmin ja tulla itse ymmärretyksi
 • Läsnäolotaidot ja havainnon ja tulkinnan ero
 • Tietoinen ja ei-tietoinen mieli
 • Rajojen tunnistaminen ja ja EI:n sanominen
 • Yhteistyö- ja viestintätaidot
 • Vaikuttava, tehokas kommunikointi ja “oikeasti” kuunteleminen
 • Vuorovaikutus erilaisten ihmisten kanssa, silloinkin kun olette eri mieltä asioista.
 • Tavoitteet
 • Näkökulmat ja niiden hyödyntäminen
 • Motivaatiostrategiat, motivoiminen ja motivoituminen
 • Ristiriitojen selvittely, ongelmanratkaisu- ja neuvottelutekniikat käytännössä
 • Oman potentiaalin hyödyntäminen ja stressin- ja ajanhallinta
 • Päätösten ja valintojen tekeminen

Opit myös keinoja, miten

 • Voit päästä eroon ei -halutuista tunteista ja reaktioista esim. jännitys, pelot, suru, ärsyyntyminen, kiukku, pettymys, huolehtiminen jne.
 • Voit löytää ja aktivoida voimavaroja, vahvuuksia ja osaamista itsessäsi ja muissa
 • Hyviä toimintatapoja ja ominaisuuksia mallitetaan
 • Kannattaa antaa ja vastaanottaa palautetta
 • Voit tunnistaa ja tutkia omia arvoja ja uskomuksia toiminnan ja reaktioiden taustalla ja keinoja vaikuttaa niihin.

Koulutuspäivät

KESÄ 2019

17-19.5 pe-su 3pv
7-9.6 pe-su 3 pv
3-5.7 ke-pe 3 pv
22-24.7 ma-ke 3 pv
9-11.8 pe-su 3 pv
30.8-1.9 pe-su 3 pv

Koulutuspäivän kesto: 9.30-16.30

Koulutuksen kesto: 18 päivää, 150 oppituntia

Kouluttaja: Tuula Masalin

Tuula on NLP Trainer, työyhteisökouluttaja ja valmentaja, työyhteisösovittelija, Certified Business Coach, Meltal Sport kouluttaja- ja valmentaja

Palautetta Tuulasta kouluttajana

Tuulasta sanottua:
“Kouluttajana sinut on vaikea laittaa lokeroon. Sinut pitää nähdä, kuulla ja kokea. Sinulla on uskomaton kyky olla läsnä. Onnistut hyvin luomaan ryhmään sisäisen luottamuksen. Jokainen sai kokea oman tilan ja turvallisesti voi olla sellainen kun on. Koko ryhmää tulee varmasti kaipaamaan. Monia hyviä asioita aukaisevaa! Toimii niin työelämässä kuin omassakin. Materiaali on hyvää ja helposti ymmärrettävässä muodossa.  Sanoisin, että varsinainen elämysmatka, jonka voi suunnata haluamaansa suuntaan/ kohteeseen.”
– NLP Practitioner -opiskelija
“Kiitos että olet ollut kouluttajana oma itsesi ja tuonut asioita helpommin ymmärrettäviksi käytännön esimerkkien avulla. Kouluttaja olet ollut innostava ja osaava. Räväkkä tyyli esittää asioita pitää hereillä ja antaa tunteen siitä, että olet asioiden “päällä”, että räätälöit sisältöjä juuri tälle ryhmälle sopiviksi ja ymmärrettäviksi. Kurssille tullessani olin hieman epäileväinen NLP:n suhteen, herätit tiedonjanon, joka ei ota sammuakseen. En tiedä onko miten yleistä, mutta ryhmä on ollut AIVAN MAHTAVA. Luulen, että se, että kouluttaja on kouluttanut ilman päälleliimattua kouluttajan roolia, on saanut myös ryhmäläiset toimimaan avoimesti, vapaasti ja rohkeasti. Kiitos! Tää oli kova juttu.”       – Mari K.
Katso kouluttajahaastattelu Tuulasta:

Tervetuloa! Paikkoja rajoitusti, joten varaa omasi!

Hinta:

Koulutuksen kokonaishinta 1290€ + alv 24%
yhteensä 1599,60 €

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä meille sähköpostia: tuula.masalin@truehearts.fi

Tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot kun ilmoittaudut: Mihin koulutukseen ilmoittaudut, laskutus- ja yhteystietosi sekä miten haluat maksaa (lasku vai pankki/luottokortti).

Koulutus laskutetaan laskulla tai lähetämme halutessasi pankkikortti/luottokorttilinkin sinulle ilmoittautumisen jälkeen. Voit halutessasi saada laskun erämaksuilla. Laskuihin lisätään laskutuslisä 9,30€ (sis. alv 24%)