NLP Practitioner koulutus (Tuuli Paltemaa), Helsinki

Pvm: 20.09.2019 - 01.03.2020
Klo 9.00 - 16.30

NLP Practitioner koulutus (Tuuli Paltemaa) 20.9. – 1.3.2020

NLP -matka alkaa NLP Practioner peruskoulutuksesta, joka on NLP koulutuspolun ensimmäinen osio. Se on 16 päivää kestävä kokonaisuus, joka käydään kuuden kuukauden aikana.

NLP on syntynyt uudenlaisesta ajattelusta ja tavasta olla ja toimia, se on itsessään luovaa ja tukee ihmisen luovuuden vahvistumista ja ajattelua, jossa keskitytään taidon ja taitavuuden kasvattamiseen sekä onnistumisten ja mahdollisuuksien lisäämiseen ongelmien kehittelyn sijaan. NLP on samalla myös käytännöllistä, toimivaa ja useat tulokset voi havaita nopeasti.

NLP Practitioner koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ihmisestä, vuorovaikutuksesta, muutoksesta, itsetuntemuksesta, hyvinvoinnin sekä voimavarojen lisäämisestä, käyttäytymisestä ja mahdollisuuksista. NLP:tä opiskelevat eri elämäntilanteista ja erilaisilta aloilta tulevat ihmiset. Koulutuksessa saatua tietoa voit käyttää mm. erilaisissa vuorovaikutuksen, motivaation ja uskomusten tarkastelu- ja muutoskohdissa, niin työssä kuin yksityiselämässäkin.

Ja vaikka NLP:stä löytyykin menetelmiä ja työkaluja niin samalla se on myös elämäntapa, tapa ajatella ja tulkita maailmaa. Tällä tavoin koulutuksesta muodostuu kokonaisuus, jonka vaikutus ulottuu pintaa syvemmälle tukien henkilökohtaista kasvuasi elämäsi eri rooleissa ihmisenä, puolisona, ystävänä, työntekijänä jne.

Parhaimmillaan koulutus on yhdessä luotu kokemus täynnä iloa ja oivalluksia. Sinulla on tilaa olla oma itsesi sekä aikaa oivaltaa, kokea ja oppia asioita omalla ainutlaatuisella tavallasi. Samanaikaisesti saat ryhmän monet näkökulmat: minun, sinun, meidän, näin asiat saavat erilaisia ulottuvuuksia.

NLP:n lisäksi pääset tutustumaan erilaisiin hyvinvointia lisääviin rentoutumismenetelmiin sekä luoviin työskentelytapoihin. Jokaisena koulutuspäivänä teemme kaksi keskittymis- ja rentoutumisharjoitusta.

Koulutus täyttää Suomen NLP -yhdistyksen sisältö, kesto – ja kouluttajavaatimukset. Koulutuksen suoritettuasi saat todistuksen ja voit jatkaa NLP Master koulutuksessa.

Lue lisää mitä NLP on täältä.

Koulutuspäivät 2019-2020

1) 20.-22.9.19, 3 pv

2) 5.-6.10.19, 2 pv

3) 2.-3.11.19, 2 pv

4) 14.-15.12.19, 2 pv

5) 18.-19.1.20, 2 pv

6) 8.-9.2.20, 2 pv

7) 28.2.-1.3., 3 pv

Koulutuspäivän kesto: klo 09:00-16:30

Kouluttaja: Tuuli Paltemaa

Tuuli on NLP Trainer, NLP Coach, yritysvalmentaja, traumataideterapeutti sekä työnohjaaja.

Tuulin sanoin: ” “Jokainen hetki on mahdollisuus oppia uutta itsestään, toisesta ja elämästä” voisi olla mottoni ja se näkyy työssäni uteliaisuutena, arvostuksena ja kunnioituksena ihmistä ja ihmisyyttä kohtaan. Uskon ihmisen kykyyn ratkaista ongelmansa itse, koen voivani olla siinä prosessissa mukana kanssakulkijana ja kokijana. Minua motivoi tunteiden, ajatusten, osaamisen ja oivallusten jakaminen, uskon että sitä kautta kaikki voittavat ja rikastuttavat omaa maailmaansa. Parasta työssäni on ihmisten kohtaaminen ja yllättyminen siitä, mihin kaikkeen he pystyvät, miten luovia ratkaisuja he löytävät ja kuinka paljon osaamista, kykyjä ja voimavaroja meistä jokaisesta löytyy.”

Katso kouluttajaesittely Tuulista:

Koulutus järjestetään pienryhmissä maks. 24 henkilöä/ryhmä. Paikat vahvistetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutukseen sisältyy runsas koulutusmateriaali harjoituksineen.

Lisätietoja kurssin sisällöstä antaa Tuuli Paltemaa, puhelin 050-4145179 tai sähköposti tuuli.paltemaa@myotatuulivalmennus.fi

Hinta

Koulutuksen kokonaishinta 1290€ + alv 24%
yhteensä 1599,60 €

Aikaisen varaajan etuna voit hyödyntää Early Bird alennuksen -15% kurssin hinnasta 30.6.2019 asti. Tällöin kurssin hinta on 1359,66 € (sis alv.).

Maksuvaihtoehtoina PayPal-maksu (luotto- ja pankkikortit), lasku  ja osamaksu.

Voit maksaa koulutuksen kokonaisuudessaan tai maksaa ilmoittautumismaksun 200e+alv 24% = 248e ja loput kurssimaksusta erääntyy maksettavaksi n. 1 kk ennen koulutuksen alkua.

Laskutus ja osamaksuvaihtoehdoissa lisäämme laskuihin laskutuslisän 6,20e sis alv/per lasku. Mikäli toivot osamaksua, voimme jakaa laskun 3-5 osaan niin, että koulutus on maksettu koulutuksen alkuun mennessä.

Mikäli sinulla on kysyttävää maksuvaihtoehdoista tai muista asioista, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 010-4117811 tai sähköpostilla info.truehearts@gmail.com


Paypal-maksu

Hintavaihtoehdot