Maksuton NLP ja tunteet -tutustumisilta 27.3.2019, Helsinki

Pvm: 27.03.2019
Klo 17.30 - 20.00

Tervetuloa maksuttomaan NLP  ja tunteet -tutustumisiltaan

NLP-tutustumisilta on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tietää, mitä NLP on, ja miten sitä voi hyödyntää arjessa ja oman hyvinvoinnin tukena. Illan aikana saat kokemuksen ja kuvan siitä, mitä NLP:llä voi tehdä. 27.3.2019 Illan aikana keskitytään tunteisiin ja miten niihin voi suhtautua ja vaikuttaa. Illan aikana tehdään lyhyt tunnemeditaatio-harjoitus, kokeillaan, miten eri tavoilla olotilaa voi muuttaa ja kuinka saada hyvä fiilis itselle ja toiselle. Tervetuloa tutustumaan NLP:hen!

NLP:ssä on käytännön keinoja ja avartavia näkökulmia kaikille elämän osa-alueille: Itsetuntemus ja henkinen kasvu, vuorovaikutussuhteet, omien rajojen tunnistaminen ja asettaminen, rohkeuden ja itsevarmuuden lisääntyminen, omien voimavarojen löytäminen ja käyttöönottaminen, pelko- ja jännitystilojen väheneminen, oppiminen, erilaiset motivoitumistyylit jne. 

NLP:n avulla voit oppia tiedostamaan enemmän siitä, miten ajattelet, reagoit ja toimit. Opit myös muuttamaan oppimiasi “malleja” omaa ja läheistesi hyvinvointia paremmin palveleviksi.

Paikka: True Hearts koulutustilat, Malminkaari 5, 4. kerros. Helsinki.

Aika: ke 27.3.2019 klo 17.30-20.00

Voit tulla paikalle jo aikaisemmin klo 17:00, jolloin kahvit ovat valmiina. Tapahtuma alkaa klo 17.30.

Hinta: Tapahtuma on ilmainen

Illan luennoitsijat:

Tuula Masalin, NLP Trainer, työyhteisövalmentaja ja -sovittelija.

Tuuli Paltemaa, NLP Trainer, NLP Coach, yritysvalmentaja, traumataideterapeutti ja työnohjaaja

 

Ilmoittautuminen

info@truehearts.fi tai

0400 600 050 (Tuula)