NLP tutustumisilta, 25.10.2018

Pvm: 25.10.2018
Klo 18.00 - 20.30

Tervetuloa maksuttomaan NLP -tutustumisiltaan

NLP-tutustumisilta on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tietää, mitä NLP on, ja miten sitä voi hyödyntää arjessa ja oman hyvinvoinnin tukena. Illan aikana saat kokemuksen ja kuvan siitä, mitä NLP:llä voi tehdä. Tervetuloa tutustumaan NLP:hen eri näkökulmien kautta!

NLP:ssä on käytännön keinoja ja avartavia näkökulmia kaikille elämän osa-alueille: Itsetuntemus ja henkinen kasvu, vuorovaikutussuhteet, omien rajojen tunnistaminen ja asettaminen, rohkeuden ja itsevarmuuden lisääntyminen, omien voimavarojen löytäminen ja käyttöönottaminen, pelko- ja jännitystilojen väheneminen, oppiminen, erilaiset motivoitumistyylit jne. 

NLP:n avulla voit oppia tiedostamaan enemmän siitä, miten ajattelet, reagoit ja toimit. Opit myös muuttamaan oppimiasi “malleja” omaa ja läheistesi hyvinvointia paremmin palveleviksi.

Illan luennoitsija: Tuula Masalin, NLP Trainer, työyhteisövalmentaja ja -sovittelija.

Tuulan ajatus NLP:stä: “Tiedostaminen on kaiken A ja O. Kun itse havahtuu siihen, miten ajattelee, puhuu itselleen itsestään ja elämästään,  miten reagoi ja toimii, on jo voiton puolella. NLP tarjoaa monia menetelmiä ja erilaisia vaihtoehtoja, joilla voi tarkastella ja halutessasi tehdä toivomiasi muutoksia omassa elämässäsi.” 

Asiakkaiden palautteita Tuulasta

Paikka: True Hearts koulutustilat, Malminkaari 5, 4. kerros. Helsinki.

Aika: to 25.10.2018 klo 18.00-20.30.

Voit tulla paikalle jo aikaisemmin klo 17:30, jolloin kahvit ovat valmiina. Tapahtuma alkaa klo 18.

Hinta: Tapahtuma on ilmainen

Paikkoja rajoitusti, joten varaa nyt omasi!

Ilmoittaudu mukaan alta:

Täältä voit ilmoittautua mukaan!