NLP Practitioner, Helsinki, Täynnä!

Pvm: 12.10.2018 - 14.10.2018
Klo 9.00 - 16.15

NLP Practitioner peruskoulutus Helsinki

NLP Practitioner on NLP (Neuro Linguistic Programming) koulutuspolun ensimmäinen osio.

NLP -matka alkaa NLP Practioner peruskoulutuksesta. Se on 16 päivää kestävä kokonaisuus, joka käydään kuuden kuukauden aikana.

NLP on joukko taitoja ja käytännönläheisiä menetelmiä, joilla voidaan tutkia ja tehostaa inhimillistä vuorovaikutusta sekä muuttaa omaa sisäistä toimintaa kuten ajattelua, reaktioita, tunteita ja taitoja kuin myös kykyä rentoutua ja olla läsnä tässä hetkessä.

Koulutuksen ohjaajina toimivat innostavat Johanna Olsson ja Tiina Kevätpuro. Voit tutustua heihin tästä videosta:

NLP:tä voi käyttää ja soveltaa elämän kaikkiin osa-alueisiin.

NLP:stä on saatu hyviä kokemuksia ihmisten välisissä vuorovaikutustilanteissa, niin kotona kuin työelämässäkin, esimerkiksi esimiestyössä, valmentamisessa, kouluttamisessa, opettamisessa ja lasten kanssa työskentelyssä.

NLP on jotain sellaista, mitä me kaikki jo osaamme, ja sen harjoitusten äärelle on hyvä pysähtyä tarkastelemaan omia ajatuksia ja uskomuksia, omaa vuorovaikutustapaa, ja sitä miten voimme muuttaa omia ajattelun rakenteita.

NLP tarjoaa sinulle tehokkaita työkaluja omaan muutokseesi.

Keho ja mieli on kokonaisuus ja NLP:n avulla herkistymme avaamaan kaikkia “kanavia”, kuten aisteja, intuitiivista ajattelua, kehon kieltä, voimavaroja ja kuvittelun taitoa.

NLP -harjoitusten vaikutuksesta tulet huomaamaan myönteisiä muutoksia itsessäsi, ja ne samat muutokset heijastuvat suoraan ympäristöösi ja ihmissuhteisiisi. Huomaat NLP:n hyvät vaikutukset koko elämässäsi!

Kaikki tapahtuu kuin itsestään. Yhden rajoittavan uskomuksen muuttaminen myönteiseksi voi vaikuttaa kaikkiin elämän osa-alueisiin. Tekemällä yhden muutoksen, voit muuttaa suhtautumisen itseesi, toisiin ihmisiin ja siihen, miten näet maailman siitä eteenpäin. Pienillä harjoituksilla saadaan aikaan suuria, mikäli annamme itsellemme luvan.

Koulutuksiimme sisältyy myös meditaatiota ja kevyttä Yin-joogaa. Nämä ovat helppoja ja lempeitä liikkeitä, joihin voi osallistua ilman liikunnallista taustaa tai erillistä vaatetusta.

NLP on myönteisen kierteen aloittamista omassa ja muiden elämässä.

”Meidän NLP-matkamme alkoi samalta Practioner kurssilta vuonna 2011 ja siitä asti olemme jatkaneet aina Trainereiksi saakka. NLP todella vei mukanaan. Meille se on tapa ajatella ja vuorovaikuttaa. Kun on oppinut itsestään, tunteistaan ja ajattelustaan lisää, on muuttunut oikeastaan koko asenne elämään.

NLP on tuonut lisää voimavaroja ja rohkeutta toteuttaa itselle tärkeitä asioita ja unelmia. Se on auttanut ymmärtämään ihmisiä ja heidän toimintaansa paremmin, hyödyntämään erilaisuutta ja olemaan sallivampi ja vähemmän suorittava. Ajattelumme on avartunut ja syventynyt, ja sen myötä elämäämme on tarjoutunut enemmän mahdollisuuksia joihin tarttua.

NLP on myönteisen kierteen aloittamista omassa ja muiden elämässä.” – Kouluttajat Johanna Olsson ja Tiina Kevätpuro.

Mitä NLP on?

NLP on alun perin kehitetty huippuosaamisen mallittamiseen.

NLP tulee sanoista Neuro-Linguistic Programming, eli neuro-lingvistinen ohjelmointi.

Sana ”neuro” viittaa tässä yhteydessä ihmisen neurologisiin prosesseihin eli aisteihin, hermostoon ja mieleen sekä aivoissamme ja mielessämme tapahtuvaan tiedon käsittelyyn.

Lingvistinen” puolestaan viittaa puhuttuun kieleemme, sen rakenteisiin ja kehonkieleemme, joiden välityksellä me kommunikoimme sekä tietoisella että tiedostamattomalla tasolla.

Programming” eli ohjelmoinnilla tarkoitetaan ajattelumme rakennetta ja sitä kuinka olemme ohjelmoineet itsemme ajattelemaan ja sen myötä toimimaan, sekä erityisesti sitä, kuinka voimme tiettyjä rakenteita muuttamalla saada aikaan parempia tuloksia.

Katso lyhyt esimerkki NLP -harjoituksesta:

Koulutuspäivät 2018-2019

12-14.10.2018 pe-su 3 pv
10-11.11.2018 la-su 2 pv
1-2.12.2018 la-su 2 pv
19-20.1.2019 la-su 2 pv
9-10.2.2019 la-su 2 pv
2-3.3.2019 la-su 2 pv
29-31.3.2019 pe-su 3 pv

Koulutuspäivän kesto: klo 09:00-16:15.

Kouluttajat: Johanna Olsson & Tiina Kevätpuro

NLP Practitioner peruskoulutus Helsinki Tiina Kevätpuro

Johanna Olsson

NLP-trainer, RYT200 joogaopettaja, fysioterapeutti, henkilöstövalmentaja, LCF Life Coach.

Tiina Kevätpuro

NLP Trainer, kiireenkesytysvalmentaja, tiimivalmentaja ja ETM.

Koulutus järjestetään pienryhmissä maks. 24 henkilöä/ryhmä. Paikat vahvistetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutukseen sisältyy runsas koulutusmateriaali harjoituksineen.

Hinta

Koulutuksen kokonaishinta 1190€ + alv 24%.
yhteensä 1475,60 €.

Maksutapoina sinulla on käytössä joustavat Paytrailin maksuvaihtoehdot verkkopankkimaksut, luotto- ja pankkikorttimaksut, Collector lasku tai osamaksu, paytrail tili

Mikäli yllä olevista maksuvaihtoehdoista ei löydy sinulle sopivaa, ole meihin yhteydessä info@truehearts.fi.

Tämä koulutus on täynnä.

Olet sydämellisesti tervetullut seuraaviin koulutuksiin!