Tunteiden tuuletus, Jooga ja NLP päivä

Pvm: 10.06.2018
Klo 12.00 - 16.00

Tapahtumapaikka:
True Hearts koulutustilat, Helsinki
Malminkaari 5
00700 Helsinki

Tunteiden tuuletus

Mitä minulle kuuluu? Koska viimeksi pysähdyin tunteideni äärelle, ja kuuntelin niitä sallien ja hyväksyen? Mitä kehoni kertoo minulle?

Kun hyväksymme tunteemme, ja kuuntelemme niiden viestejä, voimme päästää turhasta irti ja tuoda tilalle tarvitsemiamme voimavaroja. Tämä tuo elämääsi tasapainon tunnetta!

Joogaamme kehoa auki, teemme juurruttavan tunteiden tuuletus meditaation ja tutkimme sekä
muokkaamme omia tunnetilojamme yhdessä keskustellen ja tehokkailla NLP-harjoituksilla.

Tunteiden tuuletus aloittaa kehon ja mielen kevätsiivouksen

Tunteiden tuuletus- päivä on ensimmäinen osa kehon ja mielen kevätsiivous -kokonaisuutta, jossa vahvistetaan itsetuntoa ja opitaan tuntemaan paremmin omat vahvuudet. Tule mukaan lakaisemaan mielesi kirkkaan puhtaaksi!

Kehon ja mielen kevätsiivouksen aloittaa virkistävä tunteiden tuuletus (10.6.), jossa joogaamme kehoa auki ja muokkaamme omia tunnetilojamme. Toisena päivänä (17.6) jatkamme tutkimaan omia kehon ja mielen rajojamme. Kokeilemme vahvaa soturinvoimaa ja lempeää yhteyttä yhteiseen energiaan. Kevätsiivouksen päättää rohkeutta vahvistava, Rohkeus olla minä – päivä (27.6), jossa pääsemme vielä kiillottamaan omaa sisäistä puhettamme kauniimmaksi itseämme kohtaan.

Tule puhdistamaan mielesi kirkkaan tyyneksi

Kehon ja mielen kevätsiivouksen päivät ovat:
Tunteiden tuuletus, 10.6. klo 12-16
Kehon ja mielen rajat, 17.6. klo 12-16
Rohkeus olla minä, 27.6 klo 17-21

Päivät ovat erillisiä ja voit osallistua vain yhteen päivään tai kulkea koko kevätsiivouksen Johannan lempeässä opissa. Haluatko aloittaa oman kehon ja mielen kevätsiivouksesi?

Kevätsiivouksessa vahvistetaan kehon ja mielen hyvinvointia jooga ja NLP- harjoituksia tehden.

Jooga

Jooga on kaikille sopiva lempeä yin- ja flowjoogan yhdistelmä. Yin- ja flowjooga on rauhallista, palauttavaa ja kehon syvempiin kerroksiin vaikuttavaa joogaa. Joogatunnit sisältävät helppoja joogaliikkeitä ja ne soveltuvat kaikentasoisille osallistujille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla.

NLP

NLP on yksi merkittävimmistä tietoisuuden kasvattamisen ja itsensä kehittämisen menetelmistä. NLP osuudet ovat oivalluttavia ja rauhallisen toiminnallisia. Aiempaa kokemusta NLP:stä voi olla, mutta sitä ei tarvitse olla. NLP antaa mahdollisuuden ohjata ajatuksiaan ja elämää entistä tasapainoisempaan suuntaan.

Ohjaaja

Johanna Olsson
NLP-trainer, RYT200 joogaopettaja, fysioterapeutti, henkilöstövalmentaja, LCF Life Coach.

Tavoitteeni on tukea ihmisiä kohti elinvoimaista kokonaisvaltaisuutta ja parasta versioita itsestään. Valmennukset ovat sallivia, osallistavia ja voimaannuttavia. Se on matka kohti toivottua muutosta, joka jää elämään.

Johanna on tehnyt ihmisten hyvinvoinnin kanssa töitä yli 20 vuotta. Tällä hetkellä Johanna tekee pääasiassa esimies-, johtoryhmä- ja työyhteisövalmennuksia mm. yhteistyön ja vuorovaikutustaitojen kehittämisestä. Johannasta voi lukea lisää täältä: www.johannaolsson.fi

Hinta

Tunteiden tuuletus- päivä: 69€ (sis. alv 24%).
Kehon ja mielen kevätsiivouksen kolme päivää ovat yhteensä 207

Tule kaverin kanssa!
Kun kutsut ystäväsi mukaan, saatte molemmat -10€ alennuksen lippunne hinnasta. Tilatkaa lippunne erikseen ja käyttäkää alennuskoodia: KAVERINKANSSA. Lisäksi kirjoittakaa lisätietokenttään kaverinne nimi.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Varmista nyt paikkasi pienryhmästä.

Sydämellisesti tervetuloa!