Henkilökohtainen coachaus

Valmennusyhtiö True Hearts tarjoaa coaching- palveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille ja pienemmille ryhmille/tiimeille, esimies-  ja johtoryhmille.

True Heartsin NLP Coaching on henkilökohtaisen kehityksen, työn, perheen ja oman elämän tutkimista ja selventämistä, solmukohtien aukaisua, voimavarojen vahvistamista, tavoitteiden ja unelmien toteutumista. Coach on vahvasti rinnallakulkija, palloseinä ratkaisujen löytämiseksi ja sparraajakin. On hyvä tietää missä ollaan nyt ja mitä kohti halutaan mennä, mistä päästää irti ja mikä on tavoite.

Joskus työssä ja elämässä on tilanteita, joihin kaipaa uusia näkökulmia, tukea omille ajatuksilleen tai vahvistusta unelmilleen. Tai hetkiä, jolloin haluat tarkastella omaa elämää ja toisaalta herättelyä siihen, kuinka elämässä on enemmän mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja. Avaimet ovat jo sinulla, kuten sinussa on jo olemassa kaikki voimavaratkin.

Kaikilla kouluttajillamme on pitkällinen kokemus myös henkiökohtaisesta coachauksesta ja voit varata ajan juuri haluamallesi kouluttajalle. Coachauksessa hyödynnettävää erikoisosaamista kouluttajiltamme löytyy mm. työ-ja uraohjauksesta sekä mentoroinnista.

Coachauksen hinta on 120 € + alv 24 % / 1,5 h. Pyydä tarjous ryhmäcoachauksesta!

Varaa aika coachaukseen ottamalla suoraan yhteyttä toivomaasi coachiin tai osoitteeseen info@truehearts.fi

True Hearts Coachit

Helsinki

Reetta Vanhanen, p. 050 5890 129, reetta.vanhanen@truehearts.fi
Anu Vihonenp. 040 5108 246, anu.vihonen@truehearts.fi
Reija Könönenp. 050 5604 614, reija.kononen@truehearts.fi

Turku

Marjukka Kalliop. 050 5757 564, marjukka.kallio@truehearts.fi

Vihti, Lohja, Nummela

Anu Vihonenp. 040 5108 246, anu.vihonen@truehearts.fi